Wie voor duizenden euro’s uitgeeft aan sneakers, wil niet dat ze achter een ladekast verstoffen. Op de technologiebeurs IFA in Berlijn kwam LG aanzetten met de perfecte oplossing; een schoenenkast met transparante panelen om uw zeldzame sneakercollectie in kwijt te kunnen.

ShoeCase van LG

De zogenoemde ‘ShoeCase’ biedt ook bescherming tegen vocht en een stofverkleurend UV-licht in een 360-graden draaitafel, zodat ieder paar sneakers de nodige aandacht krijgt. De LG Styler ShoeCare daarentegen gebruikt de TrueSteam-technologie van het bedrijf om schoenen zo fris te houden als door vocht op te nemen en geurtjes te verwijderen.

LG-ShoeCase

Het ShoeCare-systeem kan worden gebruikt om tot vier paar schoenen binnen 37 minuten op te frissen op een standaardmodus. Het nieuwe product van LG is ontworpen om schoenen van alle verschillende soorten stoffen, en ook leer, samen schoon te maken.

Een in hoogte verstelbaar bewegend mondstuk droogt de binnenkant van schoenen uit, zodat u de schoen naar keuze kunt dragen, zelfs als het met bakken uit de hemel komt.

“Ideaal voor consumenten die op zoek zijn naar een betere, leukere manier om hun schoenencollectie te beheren”

“LG’s nieuwe Styler ShoeCase en ShoeCare vormen een totale schoenverzorgingsoplossing voor het hygiënisch reinigen, opbergen en uitstallen van schoenen”, zegt Lyu Jae-Cheol, president van LG Electronics Home Appliance & Air Solution Company. “Deze baanbrekende producten maken gebruik van onze nieuwste technologieën en bieden gemakkelijke bediening en design. Ze zijn ideaal voor consumenten die op zoek zijn naar een betere, leukere manier om hun schoenencollectie te beheren.”

Omdat de release gloednieuw is, is er geen informatie verstrekt over prijzen nog de beschikbaarheid. Nog geen schoenen om tentoon te stellen? Nou, binnenkort worden er ruim 60.000 sneakers uit een ponzifraude verkocht.