Nu het Circuit Zandvoort weer volop deel uitmaakt van de Formule 1 én Max Verstappen goed op weg is om voor de tweede keer op rij Wereldkampioen te worden, lijkt men gelijkertijd veel meer interesse te tonen voor vastgoed in de Nederlandse badplaats. Met die constatering in gedachte delen we bij deze de advertentie van een appartement, direct aan de boulevard van Zandvoort, op 70 meter hoog.

Appartement in Zandvoort met 360° uitzicht over de Nederlandse kustlijn

“Dit unieke, onder architectuur verbouwde (2017) appartement van 263 m² is voorzien van alle luxe en comfort en straalt grandeur uit”, vertelt de makelaar. Het penthouse biedt een 360°-uitzicht over de Nederlandse kustlijn met hoge plafonds en hoge raampartijen die beiden zorgen voor een overvloed aan natuurlijk licht.

Zandvoort

Met drie slaap- en twee badkamers, werd de advertentie van de woning in juli geplaatst. De badkamer is hotelachtig en voorzien van een losstaand bad. Wanneer u in de keuken staat, zorgt het schilderachtige uitzicht wellicht inspiratie voor uw volgende maaltijd. Datzelfde geldt overigens voor de master bedroom met fraaie inloopkast, vanwaar eveneens een weelderig uitzicht is op het strand en ondergelegen huizen.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door funda (@funda.nl)

Onderdeel van het Palace Hotel

Hoewel een gedeelte van het Palace Hotel, waar het penthouse zich in bevindt is nog in gebruik als hotel, wordt een groot gedeelte bewoond door particulieren. Er is een gezamenlijke entree voor zowel de bewoners als de gasten/toeristen en beneden kunt u uw auto kwijt in een garagebox of een parkeerplaats.

Het appartement wordt turnkey opgeleverd en de vraagprijs ligt momenteel op € 2.350.000. Belangstellenden kunnen contact opnemen met Engel & Völkers Kennemerland, maar neem eerst even goed de Funda-advertentie door!

Zandvoort