Eens in de zoveel tijd doorlopen we even het aanbod van Domeinen Roerende Zaken, waar auto’s die in beslag zijn genomen doorverkocht worden, en onze ondervindingen delen we graag met jullie. Er staan weer een aantal vernoemenswaardige voertuigen tussen, maar een matzwarte Lamborghini Urus trok direct onze aandacht.

Matzwarte Lamborghni Urus te koop bij Domeinen Roerende Zaken

De Urus is niet de enige exotische auto die momenteel aan te schaffen is bij de autoriteiten. Zo zien we in de lijst tevens een rode Ferrari Type 599 GTB met enkele beschadigingen, een Mercedes-Benz Brabus AMG GLS 63 en een Maserati GranCabrio die in 2010 een nieuwprijs had van €215.997.

Lamborghini Urus

Enfin, laten we weer verder gaan over de Urus, want dat is toch wel de meest bijzondere vangst. Oorspronkelijk spierwit, ofwel Bianco Icarus,  is de luxe SUV voorzien van een carwrap en staat momenteel op Belgisch kenteken. Waarom deze Belgische Lamborghini in Nederland in beslag is genomen, is overigens niet bekend, maar dat doet er verder ook niet toe.

Binnenkort mogelijk om de auto te bezichtigen

Met 17.000 kilometer op de teller verkeert de Italiaanse vierwieler nagenoeg in uitstekende conditie, alleen zien we op de gelimiteerde foto’s dat de module van de navigatie niet meer aanwezig is. Op maandag 19 september kunt u van 10:00 tot 12:00 uur terecht bij Zuiderweg 21 te Soesterberg, waar de auto geparkeerd staat, om met eigen ogen de auto te inspecteren. En wellicht al een bod uitbrengen.

Zie hieronder nog een aantal foto’s van de Lamborghini Urus.