Ook al spreken we met veel lof over alles wat een Rolls-Royce te bieden heeft, kan niet iedereen daarover meepraten. Om toch deze luxe (interieur) uitstraling te krijgen in uw eigen auto, kunt u binnenkort aankloppen bij Manhart. Voor nog geen € 2.000 installeren ze een Rolls-Royce-waardige sterrenhemel in welke auto dan ook.

Manhart Volkswagen GTI 29

Laten we het ook even hebben over de Volkswagen Golf, de best verkochte auto van VW, die Manhart toont tijdens deze verlichtende mededeling. Dit exemplaar staat 40 millimeter lager op de grond, dankzij de veren van H&R. Gecombineerd met de 19-inch velgen geeft dat een mooie gelijke ruimte tussen de wielen en de wielkasten rondom.

Sterrenhemel-3

Daarnaast hebben ze gekozen voor een aantal rode, typerende GTI-lijnen op de grille, op de zijkant en over de lengte van de auto. De Volkswagen de GTI 290, zoals ze ‘m bij Manhart noemen, aan te halen: middels een software-upgrade verhogen ze het vermogen van 245 en 370 Nm naar 290 pk en 425 Nm koppel.

Helaas is er, los van de sterrenhemel, geen foto’s van het interieur te zien. Manhart zegt alleen dat “om het interieur af te ronden, een exclusieve sterrenhemel met talloze kleine LED’s als hemelbekleding werd geïnstalleerd.”

Sterrenhemel op het plafond van iedere auto

Om precies te zijn: voor € 1.990 installeren zij een sterrenhemel die volgens de tuner ‘vergelijkbaar is met die van Rolls-Royce’. Op het vrijgegeven beeldmateriaal tonen ze vooralsnog uitsluitend de Golf GTI met een sterrenhemel, maar leveren deze service voor iedere auto. Lijkt u dit wel wat, ga dan even langs op de website van het in Wuppertal gevestigde Manhart.

Sterrenhemel-3