Ruud de Wild en Olcay Gulsen zijn sinds 2018 een stel en kochten samen een Amsterdams grachtenpand op de Herengracht. Volgens Bekende Buren kochten ze dat pand vorig jaar omstreek mei, maar nu de renovatie met high-end materialen erop zit, stellen ze het pand beschikbaar voor de volgende bewoners.

Ruud de Wild en Olcay Gulsen verkoop grachtenpand na renovatie

Naar verluidt betaalde het paar een prijs van € 850.000 en vestigden er vervolgens een hypotheek op van € 1.250.000. Ze wisten zo’n € 50.000 af te dingen, aangezien de oorspronkelijke vraagprijs op € 900.00 lag. Omdat het om een voormalig bedrijfspand gaat, was er veel werk aan de winkel om er een leefbaar iets van te maken.

Ruud de Wild en Olcay Gulsen

Maar dat gegeven weerhield Gulsen en De Wild niet. Zoals de makelaar van Heeren Makelaars al schrijft zijn er “kosten noch moeite zijn gespaard!” om er iets waanzinnigs van te maken. Zoals u kunt zien aan de oude foto’s, heeft het hele pand een indrukwekkende transformatie doorgemaakt.

Ruud de Wild en Olcay Gulsen

In totaal zijn er 6 kamers (voorheen 4), waaronder drie slaapkamers met marmeren en-suite badkamers, waarvan één in het souterrain, en dat verdeeld over drie woonlagen. De etages zijn met elkaar verbonden door middel van spelonkachtige trappen. De living is ruim en ligt naast de met luxe afgewerkte woonkeuken en verder is er een patio en een balkon.

Sinds 1 september 2022 op Funda

Het showbizz-koppel heeft het prachtige pand aan de Herengracht nu te koop gezet voor een vraagprijs van € 1.850.000 (een m2-prijs van € 10.947), wat bij een succesvolle verkoop een winstbedrag van meer dan € 600.000 oplevert. In ruil daarvoor krijgen de nieuwe bewoners 169 m2 aan woonoppervlak.

Check hier de advertentie van het pand van Ruud de Wild en Olcay Gulsen en zie hieronder nog een aantal extra foto’s.