Onze oprichter Floris Wyers ging voor de derde keer langs bij Roddelpraat, maar dat doet hij niet zomaar. Er moet wel wat tegen overstaan. Naast een zak geld mochten wij van Pure Luxe langsgaan bij onze amice Dennis Schouten voor een rondleiding van zijn nieuwe huis. “Sinds kort woon ik weer in Enschede. Mijn grote vriend Floris Wyers kwam langs met cameraman voor een inkijkje in mijn nieuwe paleisje”, aldus de Roddelpraat-presentator, die een duo vormt met de beruchte Jan Roos.

Nieuwe huis van Roddelpraat-presentator Dennis Schouten

Dennis Schouten, die we kennen van zijn reportages bij Powned en nu natuurlijk Roddelpraat, liet ons begin dit jaar al zijn huis in Almere én zijn ouderlijk huis zien in Glanerbrug, Enschede, maar de 27-jarige heeft opnieuw de verhuisdozen ingepakt. Ver zou hij niet gaan, want hij woont gewoon weer in Enschede.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Dennis Schouten (@dennis_schouten95)

Opnieuw heeft Dennis Schouten besloten te verhuizen. Op een bepaald punt was hij helemaal klaar met Almere, waardoor hij s’ weekends altijd terugging naar het oosten van het land. Maar vanwege tramalant met zijn vader, voor Roddelpraat fans beter bekend als ‘kaasboerke Marcelleke’, besloot hij wederom op zichzelf te gaan resideren. “Ik kreeg de meubels erbij, alleen de behangetjes ben ik verantwoordelijk voor”, zegt hij vol trots.

Helikoptervlucht over Enschede en rijden in een Ferrari

In de aflevering gaan Wyers en Schouten samen een helikoptervlucht maken om te kijken of we nog iets mooiers van hem kunnen vinden, rijden we in een  Ferrari en gaan we op bezoek gaan bij de stamkroeg van Dennis: Santé. Ook geven we nog een cadeau weg en sluiten we de video gewoontegetrouw af met een sabrage.