Samen met Kosso en Joel Beukers behoord Mohamed Lemhadi, beter bekend als Mobicep, met zijn bedrijf tot één van de grootste verkopers van voedingssupplementen in Nederland. Net als die eerste twee genoemde is hij naast ondernemer ook YouTuber/influencer en heeft hij zijn schaapjes op het droge staan. De 32-jarige was zo vriendelijk om ons van Pure Luxe een housetour te geven door zijn weelderige villa te Breda. “Da’s handel.”

Binnenkijken bij Mobicep

Inderdaad, deze week gingen wij langs bij niemand minder dan Mobicep, één van de grootste fitness influencers van heel Nederland en mede-eigenaar van MB Nutrition. Wij ontvingen de primeur om de eerste beelden van Mo zijn nieuwe huis en ook een office tour van zijn bekende bedrijf MB Nutrition. Natuurlijk liepen we ook nog even door het luxe wagenpark van Mobicep en kregen wij een diepte interview over hoe Mo begonnen is en hoe hij zo succesvol is geworden.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Floris Wyers (@floriswyers)

Aangezien het een van de laatste zomers dagen is, rijden we er heen in een Mercedes-Benz SL 63 AMG (585 pk) met het dak uiteraard open. We parkeren ‘m op de oprijlaan, naast zijn Lamborghini Aventador en Urus, de “familieauto”, terwijl zijn RS3 in Marokko staat bij een vriend.

“Er is een flinke verbouwing geweest”

Mo Bicep beloofde zijn fans al langere tijd een hoursetour, maar het moment was volgens hem nog niet daar. Tot nu. “Er is een flinke verbouwing geweest”, legt hij uit. De woning is zowat verdubbeld en naar eigen zeggen was hij, in verband met prijsstijging, precies op tijd met het aanschaffen van de meubels, zoals de ellenlange bank in de woonkamer en de de door Dutch Performante geleverde badkamer..

Hoewel er dus al een hoop aan is gedaan, staan er nog een aantal dingen in de pijpleiding. De ondernemer wil het zo fijn mogelijk voor zijn twee kids maken, dus eind mei wil hij in de tuin een zwembad, poolhouse en een jacuzzi laten aanleggen. Verder gaan we langs zijn kantoor en sluiten we de video af met een goed gesprek over zijn succesverhaal en ondernemersgeest.

We geven ook nog iets weg. Wat dat is en hoe u kans maakt, ziet u in de video hieronder!