Werkt u graag thuis, bent u gesteld op uw privacy en wilt u geen enkele vorm van interactie met buren, dan is deze gemoderniseerde woonboerderij (bouwjaar 1930), genaamd Landgoed Egmondsoord, in Zuid-Beijerland, ten zuiden van Rotterdam, perfect voor u.

Landgoed Egmondsoord in Zuid-Holland op Funda

De voormalige boerderij werd in 2008 volledig omgebouwd tot een meer dan bewoonbaar pand, “met respect voor de historie maar zeker ook met alle hedendaagse luxe en voorzieningen”, en wordt sinds twee maanden aangeboden op Funda met een vierkantemeterprijs van slechts € 3.741.

“Het landgoed is uiterst ruim opgezet en biedt tal van mogelijkheden. Het voorhuis kan bijvoorbeeld gebruikt worden als kantoor, gastenverblijf, presentatieruimte, werkruimte, atelier of sportkamer”, legt de makelaar uit. Los van de hoofdwoning is er ook een schuur aanwezig op het perceel met een royale bovenruimte.

Woonboerderij

Tijdens de renovatie in 2008 is er door de huidige eigenaar gekozen de originele details te waarborgen, waardoor het interieur bijvoorbeeld nog bestaat uit balken aan het plafond en een koelceldeuren naar de entree.

Qua modernisering is er gekozen voor vloer- en wandverwarming, spots in het plafond en de vloeren, een speakersysteem in iedere ruimte en er is gebruik gemaakt van hoogwaardige materialen.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door funda (@funda.nl)

Perceel van 18.290 m² met Tiny Houses

De huidige bewoners zijn momenteel in gesprek met de gemeente over het bouwen en ontwikkelen van Tiny Houses er zijn zelfs al ontwerpen voor gemaakt. Op een eigen grond van 18.290 m² is er in ieder geval ruimte zat. Rondom de grasvlakte liggen allerlei weilanden en het gebied Visservliet.

Landgoed Egmondsoord wordt dus nog maar relatief kort aangeboden op de markt en de sleutels kunt u komen ophalen na het overmaken van € 2.750.000. Misschien eerst even een bezichtiging inplannen?

Zie hieronder nog wat foto’s van de riante woonboerderij.