Op Marktplaats is een bijzondere advertentie verschenen. Er wordt namelijk een felgele Lamborghini Urus Mansory te koop aangeboden. En hoewel de vraagprijs exorbitant hoog is, is er alle reden om even een kijkje te nemen bij deze Italiaanse krachtpatser. De speciale sportwagen staat in het Zuid-Hollandse Papendrecht en op het moment van schrijven is het de duurste auto-advertentie op Marktplaats.

Urus Mansory te koop in Papendrecht

De Lamborghini Urus Mansory Venatus, zoals de wagen voluit heet, is een waanzinnig stukje autotechniek. Dit exemplaar werd dit jaar gebouwd en heeft slechts 10 kilometer gelopen. En dat is iets wat uniek is. Vaak worden auto’s puur getuned voor de eigenaar zelf, waardoor ze al een flink aantal kilometers hebben gelopen. Dat geldt voor deze Urus allerminst.

De Lamborghini is gemaakt in de kleur Giallo Auge, de typisch gele Lamborghini kleur en heeft álle specificaties waar Mansory om bekend staat. De Mansory Roof Spoiler, Exhaust Systeem en Rear Hatch Panel zijn slechts voorbeelden van deze elementen. Zoals het hoort bij een Mansory, zijn haast alle elementen volledig gemaakt van carbon.

Lamborghini Urus Mansory Venatus

Het interieur is volledig gemaakt van zwart leder, met alle comfort van dien.

Motor onder handen genomen

Naast het exterieur van de auto is ook de motor flink onder handen genomen door het Duitse tuningbedrijf. Deze 4,0 liter achtcilinder benzinemotor heeft normaal gesproken al een vermogen van zo’n 650 pk, door de tuning is dat gestegen tot maar liefst 1001 pk. Met deze motor bereikt u binnen een verbluffende 2,9 seconden de 100 kilometer per uur. Het accelereren stopt pas bij de 340 kilometer per uur.

Prijskaartje van deze Lamborghini Urus

Over de prijs van deze Urus kan veel gediscussieerd worden. Deze ligt namelijk bovengemiddeld hoog. De wagen kost in Nederland gemiddeld zo’n € 300.000. Een getunede versie gaat daar wel wat boven, maar deze versie is bijna vijf ton duurder, waardoor de vraagprijs zo’n € 786.940 bedraagt. Daarnaast heeft de verkoper nog niet de beschikking over de SUV, deze staat nog bij de dealer in Duitsland.

Hebben we uw interesse gewekt? Bekijk dan hier de advertentie.