Vlakbij de Italiaanse havenstad Genua, in Portofino, staat het waanzinnig majestueus kasteel “Il Castelletto” aan het water te koop. Alleen het prachtige uitzicht is al een reden om een kijkje te nemen bij dit prachtige optrekje. “Il Castelletto” wordt aangeboden door Sotheby’s International Realty.

Oppervlakte van 300 m² en terras van 200 m²

Het stulpje ligt op het voorgebergte van Portofino, en geeft een 360° uitzicht op het gehele dorp en de idyllische Golf van Tigullio. Door de hoge ligging geeft het kasteel u maximale privacy. “Il Castelletto” heeft een totaaloppervlak van 300 m², en heeft ook een terras met twee torentjes van nog eens 200 m². Er is ook nog een waanzinnig grote tuin met eeuwenoude planten en grond, van nog eens 5000 m². In totaal bedekt het terrein zo’n één hectare grond.

Kasteel Italië

Hoewel het kasteel al eeuwenoud is, is “Il Castelletto” van alle luxe en comfort voorzien. Dat komt mede door een recente grote renovatie, waarbij de smaak van het gebied waartoe het kasteel behoort goed intact zijn gebleven.

Aangeduid als ééngezinswoning

Het kasteel heeft de beschikking over vier badkamers en wordt aangeduid als ééngezinswoning. Naast het prachtige uitzicht beschikt het kasteel ook over de nodige voorzieningen. Een bibliotheek, fitnesscentrum en zelfs conciërgediensten zijn hierbij niet uitgezonderd. Het prachtige buitenzwembad kijkt uit over de Golf van Tigullio.

Kasteel Italië

Naast de nodige voorzieningen, beschikt het kasteel ook over verschillende terrassen en tuinen, met meer dan voldoende flora en fauna.

Verder vindt u nog vier ruime slaapkamers, en inloopkasten. Er zijn ook nog voldoende lounges die omgebouwd kunnen worden naar woonkamer, maar die ook kunnen fungeren als speel- of studeerkamer.

Prijskaartje

“Il Castelletto” is een perfect optrekje voor degenen die zich een royal willen wanen. De prijs staat omschreven als “prijs op aanvraag”. Ziet u zichzelf al helemaal zitten met een cappuccino in de rechterhand, uitkijkend op de zonsondergang? U vindt hier meer informatie.