Hoewel de relatie tussen de schaatsers Koen Verweij en Jutta Leerdam al enige poos over is, lijkt het hoofdstuk tussen de twee nu toch echt definitief afgesloten te zijn. Koen Verweij heeft hun appartement in Heerenveen namelijk verkocht. Dat deed hij met een winstmarge van zo’n € 130.000.

Het appartement in Heerenveen

De Alkmaarse Verweij kocht het appartement in 2009 voor € 225.000 en liet er vervolgens een hypotheek op vestigen van zo’n € 240.000. Met de verkoop is zo’n € 369.000 gemoeid, wat voor 32-jarige topsporter een ruime winst betekent.

Het appartement is gelegen aan golfresort Heidemeer en heeft een woonoppervlak van 90 vierkante meter. Er zijn drie kamers, waarvan twee slaapkamers en één badkamer. In het gehele appartement ligt een laminaatvloer en er is een strakke, open keuken te vinden die voorzien is van inbouwapparatuur. De woning heeft een open woonkamer, met veel lichtinval en een schitterend uitzicht. Ook is er een garagebox, met ruimte voor één auto.

woonkamer-appartement-koen-verweij-1.

Met de golfclub om de hoek zijn er voor de koper dus ook genoeg mogelijkheden om fit te blijven.

Andere woning op loopafstand van schaatsstadion Thialf

Naast het appartement bezitten de twee op papier echter nog wel een villa, die ze vlak voor de relatiebreuk kochten. De villa ligt op loopafstand van het ijsstadion Thialf, net als de villa die Sven Kramer in de verkoop zette. De villa werd gekocht voor een bedrag van € 656.000, waar de vraagprijs € 599.000 was. Er zat een hypotheek van zo’n 8 ton op.

De villa heeft een woonoppervlak van 168 vierkante meter, en beschikt over zes kamers, waarvan vier slaapkamers en één badkamer. De luxe keuken is voorzien van allerlei inbouwapparatuur. De villa staat nog steeds op naam van beiden, maar het zal naar alle waarschijnlijkheid niet lang meer duren voor ook de villa in de verkoop zal worden gezet.

Zie meer foto’s van het verkochte appartement op de website van Bekende Buren.