Vluchtmaatschappij Emirates heeft wereldkundig gemaakt € 2 miljard te investeren om de om algehele vluchtervaring te verbeteren. Dat nieuws is Lufthansa vast niet ontgaan en dus de Duitse maatschappij niet achterblijven. “Lufthansa investeert de komende jaren ruim € 2 miljard extra om de klantervaring naar een nieuw niveau te tillen.”

Meer luxe in meer dan 100 toestellen van Lufthansa

Onder de naam ‘Allegris’ worden alle cabines van meer dan 100 nieuwe Boeing 787-9 en Airbus A350-90-toestellen voorzien van een premium-aanbod, compleet met een comfortabel bed, on-demand caviaar als onderdeel van een vernieuwd,  gastronomisch menu en een groot scherm met Bluetooth om de vlucht zo aangenaam mogelijk te maken.

Voor het eerst in de geschiedenis van Lufthansa zal de First Class ruime suites bevatten met bijna plafondhoge muren die kunnen worden gesloten voor privacy, zodat u geen last meer heeft van krijsend koters of iets dergelijks. De meer dan meer dan 30.000 opnieuw ontworpen stoelen zijn één meter breed en kunnen omgebouwd worden tot een riant, comfortabel bed, terwijl u uw kleding ongekreukt bungelt aan een hanger in de persoonlijke kledingkast.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Lufthansa (@lufthansa)

“De grootste investering in premiumproducten in de geschiedenis van ons bedrijf ondersteunt onze claim om in de toekomst de leidende westerse premiumluchtvaartmaatschappij te blijven”, schrijft Carsten Spohr, voorzitter van de raad van bestuur en CEO van Deutsche Lufthansa AG, in een verklaring.

Nieuw menu

Onder het genot van het nieuwe, exclusieve menu kunt u een film aanzetten of nog even aan de slag met uw onderneming. Deze luxe wordt echter niet enkel beperkt tot eersteklas-reizigers, want ze hebben ook gedacht aan de Business class-passagiers. De standaardpassagiers kunnen namelijk ook genieten van hogere muren bieden en de stoelen kunnen worden omgebouwd tot twee meter lange flat-out bedden. Ook zij krijgen het privilege om gebruik te maken van een 27-inch monitor en een kledingkast.

De investering is dus een feit, maar het duurt nog even voordat de verbeteringen zijn toegevoegd aan de meer dan 100 vliegtuigen. Naar verwachting zullen ze begin volgend jaar klaar allemaal gereed zijn. Allegris zal overigens ook deel uitmaken van de nieuwe vloot van Boeing 777-9’s die in 2025 bij de luchtvaartmaatschappij aangesloten worden.