Dat sportieve SUV’s nog steeds mateloos populair zijn, is wederom bewezen. De Haagse rapper Frenna heeft namelijk een gloednieuwe Urban Lamborghini Urus op de kop getikt. De Urus, getuned met een volledige carbon kit van Urban Automotive – waar Rico Verhoeven een lucratieve samenwerking mee heeft – is waarschijnlijk een langgekoesterde wens van de hiphopartiest.

Frenna brak door in 2015

Frenna, artiestennaam van Francis Edusei, is een Nederlandse rapper met Ghanese roots uit Den Haag. Edusei begon zijn carrière in 2014 bij hiphopformatie SFB, samen met de andere rappers Jandro, KM en Priceless.

2015 betekende het eerste grote succes van Edusei. Hij was onderdeel van het “The New Wave” album, het album dat vaak wordt gezien als de definitieve doorbraak van hiphop in Nederland. Het nummer “Investeren In De Liefde” dat op The New Wave staat betekende de start van een veelbelovende carrière. Hij is inmiddels niet meer weg te denken uit de hitlijsten.

Frenna timmert als solo-artiest inmiddels ook hard aan de weg, en heeft al ontelbare hits op zijn naam staan. “Verleden Tijd” met Lil’ Kleine, “MANSORY” en “El Clásico” met Lijpe, en “Dragon Roll” zijn slechts voorbeelden.

De Urban Lamborghini Urus van Frenna

Frenna heeft zichzelf nu beloond met de aanschaf van een werkelijk prachtige Urban Lamborghini Urus, blijkt uit een recente post op Instagram.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Absolute Motors (@absolute.motors)

De wagen is voorzien van een volledige carbon kit, dat waar Urban Automotive om bekend staat. De wagen is nog eens afgetopt met sportieve NDS-1 Vossen-velgen, gemonteerd door Absolute Motors. Om de zwarte krachtpatser wat kleur te geven zijn er grote, oranje remklauwen gemonteerd.

De normale prijs van de Urus ligt rond de € 312.000. Met een volledige carbon kit van om en nabij een geschatte € 50.000, heeft Edusei waarschijnlijk zo’n € 364.000 betaald.