Rico Verhoeven is officieel partner van Urban Automotive Europe geworden. Het bedrijf verkoopt onder meer auto-onderdelen en maken exclusieve auto’s uniek. Met een focus op de luxe SUV-markt, maar vergrijpen zich ook aan andere “prestigieuze modellen”. Om de samenwerking te vieren, mag Verhoeven rondrijden in een aangepaste G-Klasse. “We kunnen niet wachten om te zien wat deze prachtige samenwerking met de kampioen in de nabije toekomst zal brengen!”

Groeiende verzameling pk’s van Rico Verhoeven

Het is de zoveelste keer dat Glory Kickboxing Heavyweight wereldkampioen Rico Verhoeven, die op 29 oktober opnieuw zijn titel gaat verdedigen tegen Hesdy Gerges, weer een nieuwe auto toegevoegd aan zijn sportieve wagenpark. Met zijn CV kan hij bij haast iedere autodealer aankloppen voor een samenwerking en zo haalde hij in januari van dit jaar een BMW X7 op bij autodealer Ekris.

Maar daarnaast kan hij ook kiezen voor zijn gepeperde McLaren 720s, die van Formule 1-coureur Lando Norris is geweest. Deze klasbak heeft 720 pk en is al een aantal keer gewrapt. Momenteel zit er een Nardo Grey-wrap op, maar ook zijn er forged carbon onderdelen van tuner Novitec aan toegevoegd.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Rico Verhoeven (@ricoverhoeven)

Naast zijn auto’s heeft hij ook twee motoren in zijn bezit, een GSX- R1000R en een Ducati Diavel 1260 S, die hij eerder dit jaar voor zijn verjaardag kreeg.

Partner bij Urban Automotive Europe

Terwijl kickboksfenomeen Nieky Holzken uit Helmond vorige maand zijn eigen autobedrijf heeft geopend, stapt Rico Verhoeven ook de autobusiness in en mag hij zichzelf officieel partner noemen van Urban Automotive Europe. En om dat te vieren, deelt ‘The King of Kickboxing’ samen met het bedrijf een video én foto om de samenwerking aan kondigen. En uiteraard om de aangepaste Mercedes G-Klasse te laten zien.