Roddelpraat-presentator Dennis Schouten, die we kennen van zijn reportages bij Powned, liet ons begin dit jaar al zijn huis in Almere zien. Echter besloot hij kort daarna weer bij zijn vader in Glanerbrug, Enschede, in te trekken. Inmiddels is hij ook zijn ouderlijk huis alweer ontvlucht, na een akkefietje met kaasboer Marcelleke, de bijnaam van zijn pa, en huurt hij zelfstandig een bescheiden woning in zijn geboortedorp.

Verhuizing van Dennis Schouten

Dat houdt verder in dat zijn appartement in Almere overbodig is geworden en dus staat het nu te koop. Zelf kocht Dennis zijn appartement in 2019, “in het gewilde Homeruskwartier in Almere Poort”, voor een prijs van € 219.320 en liet er vervolgens een hypotheek op vestigen van € 220.000. Bij een succesvolle verkoop kan Schouten dus al gauw € 65.000 winst noteren.

Samen met co-presentator Jan Roos heeft 27-jarige Schouten nog een zaak lopen met niemand minder dan John de Mol, bestaande uit een claim van € 50.000, dus dat geld kan nog goed van pas komen. En gezien het de hoeveelheid keren dat ze de rechtbank in moeten, is het handig om wat opzij te zetten.

Appartement in Almere van de Roddelpraat-presentator

Het is een starterswoning pur sang in de vorm van een appartement met twee kamers en met een woonoppevlakte van 47 vierkante meter. Het pand werd in 2016 gebouwd, is voorzien van een woon- en een badkamer en heeft vloerverwarming.. De woonkamer heeft openslaande deuren naar het balkon, die op het noordoosten ligt, waarmee Schouten een aantal maanden utizicht had op de andere huizen in de nieuwbouwwijk, de ondergelegen parkeerplaatsen en een school.

In het complex is een lift en de volgende bewoner krijgt er een parkeerplaats bij. Belangstellenden kunnen contact opnemen met Schouten Makelaars Almere. Neem alvorens een kijkje op de advertentie op Funda, waar u ook meer foto’s kunt aanschouwen.

Dennis Schouten-1