Op Funda is weer een parel van een stulpje verschenen. De villa, gelegen in het Brabantse Uden, lijkt net uit Beverly Hills te komen en draagt zeker de naam “droomhuis”.

Perceel van 1158 m² en woonoppervlak van 237 m²

De villa aan de Boslaan werd in 2017 gebouwd en staat op een perceel van 1158 m². De omgeving is zeer bosrijk en tijdens de bouw is er volgens het de makelaar uitsluitend gebruik gemaakt van hoogwaardige materialen. Het totale woonoppervlak van de villa bedraagt 237 m². Het opvallende is dat er tijdens de bouw al rekening is gehouden met levensloopbestendig wonen, waardoor het ook mogelijk is om de villa gelijkvloers te maken. Ook is er naast een trap, een lift aanwezig.

De villa ligt net buiten het centrum van Uden en ligt in de buurt van de snelweg A50, waardoor steden als Eindhoven. ‘s-Hertogenbosch en Nijmegen goed bereikbaar zijn.

Alles wat u zich maar kunt wensen

De villa heeft alles wat u zich maar kunt wensen. Bij betreding van de woning valt gelijk het industriële interieur op. In de hal is een kastenwand te vinden en er is door de gehele woning vloerverwarming aanwezig. In de winter dus gelijk warme voeten als u uw schoenen uitdoet. Na de gang komt u uit in de woonkamer, die volledig is omsingeld is door ramen. Hoewel er dus veel lichtinval is, heeft u wel alle privacy. Aan de achterkant kijkt u uit op het bos, aan de voorkant op uw oprit, die overigens erg verscholen ligt.

De keuken is werkelijk prachtig en met alle soorten inbouwapparatuur inbegrepen. Sowieso is de villa van alle opties voorzien. Zo is er een airco, waterontharder, uitgebreid alarmsysteem, domotica geluidsinstallatie en entree middels vingerscan.

Daarnaast zijn er twee badkamers te vinden, met elk een bad en inloopdouche. De badkamer is prachtig afgewerkt met leisteen, en krijgt daardoor dus een schitterende industriële look.

Souterrain met wellnessruimte

Het echte paradepaardje van deze woning is het waanzinnige souterrain. In het souterrain is, naast de slaapkamers en badkamers, ook nog een wellnessruimte met sauna aanwezig. Er is overigens nog genoeg ruimte aanwezig voor een speel- of studeerkamer.

wellness-villa-uden-1

Het perceel bestaat voor het grootste gedeelte uit tuin. In de tuin zijn meerdere terrassen inclusief heaters, een jacuzzi én buitendouche te vinden. De woning is dus uiterst geschikt voor zowel de binnen- als buitenmens.

Vraagprijs van de Brabantse villa op Funda

U zult wel naar Uden moeten verhuizen en diep in de buidel moeten tasten. Maar voor een bedrag van € 1.475.000 kunt u zomaar de nieuwe eigenaar van deze prachtige villa worden. Hebben we uw interesse gewekt? Bekijk de Funda-advertentie dan hier