Een droomvilla hoeft uiteraard niet altijd in de volle zon van bijvoorbeeld Portugal of Spanje te staan. Ook bij onze zuiderburen staan een aantal geweldige woningen te koop staan waar de prijskaartjes enorm meevallen. Dit immense landhuis in België kost momenteel ‘slechts’ € 1,5 miljoen.

villa in België op perceeloppervlak van meer dan 12.500 m2

Naast dat de villa een absolute lust voor het oog is, mag de overweldigende tuin er ook zeker wezen. De grootte ervan is om van te schrikken. Het gaat namelijk om een tuin op een perceeloppervlak van meer dan 12.500 m2.

Het gaat om een groen en bosrijk gebied en het heeft eigenlijk meer weg van een park dan van een achtertuin. Er is een gigantische vijver aangelegd met diverse bruggetjes die u van de ene kant van de vijver naar de andere brengen. Uiteraard kan een stenen beeld met fonteinfunctie niet ontbreken in het midden. Ook is er gedacht aan de nodige verlichting en zitplaatsen zodat u ook in de avond nog rustig een wandeling kunt maken en kunt genieten van alle natuur.

Ook het huis in België zélf oogt van zeer hoge klasse. Dankzij het torentje in het midden aan de voorzijde van de villa krijgt het huis een kasteelachtige sfeer, terwijl de achterzijde iets meer weg heeft van een landhuis uit een ouderwetse maffiafilm. Hoe dan ook, beide zijdes zien er geweldig en uiterst imposant uit. Aan de binnenkant van de woning is echter te zien dat de woning niet twee jaar geleden neer is gezet.

Antieke overtoon binnenshuis

Het heeft een antieke sfeer en de kleur bruin is in veelvoud aanwezig in het meubilair. De enorme keuken met kookeiland maakt gelukkig een hoop goed. In deze keuken is er zeer veel marmer gebruikt wat de ruimte wel een modern en fris uiterlijk geeft.

De ietwat verouderde sfeer doet de masterbedroom wél erg goed. Het maakt de slaapkamer erg opgeruimd en rustig. Het heeft misschien iets weg van een enorme hotelkamer. Daarnaast is de badkamer ook van ongelofelijke klasse. Hier is aan luxe en moderniteit geen gebrek. De badkamer is aangekleed in (wederom) marmer en er is rekening gehouden met een groot bubbelbad en zelfs een sauna. Aan de andere kant van de badkamer bevinden zich nog een zonnebank en douche.

De villa is zélf enorm, de tuin is gigantisch en de kamers zijn allemaal zeer ruim. U denkt dat de prijskaart van deze woning daarom onbetaalbaar zal zijn, maar dat is helemaal niet zo. Op Funda stond dit paleis te koop voor € 1.550.000, maar daar is ondertussen € 200.000 van af. Er moet dan wel geëmigreerd worden naar het Belgische Poppel, maar dat zal toch uw laatste zorg wezen.