Voor de tweede keer dit jaar hebben we voor een nieuwe Pure Luxe-video de navigatie ingesteld op Bosch & Duin, dé villawijk in de gemeente Zeist. Begin maart gingen we namelijk langs bij het toenmalig duurste huis van Nederland met zwembad dat getransformeerd kan worden in een marmeren dansvloer. Vraagprijs: € 18 miljoen. Voor diegene die dat niet kunnen op hoesten, hebben we hier een voordeliger pand, waar u ook niets tekort zal komen.

Abstract landhuis in Bosch & Duin met binnenzwembad

We gingen er heen in een Bentley Bentayga hybride. Eenmaal aangekomen op plaats van bestemming, Vincent van Goghlaan 12, genesteld tussen bossen en stuiken, worden we hartelijk ontvangen door Marc van Olderen van Burgersdijk Makelaars. “Het landhuis ligt “verscholen” in het groen en is vanaf de weg nauwelijks waarneembaar , waardoor wonen in het groen als een heerlijke beleving zal worden ervaren”, lezen we op Funda.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Floris Wyers (@floriswyers)

Meteen bij binnenkomst maakt de makelaar van dienst de vergelijking tussen de vierkantemeterprijzen in Amsterdam en in deze villawijk. “Daar kan Amsterdam een puntje aan zuigen”, meent hij. En we geven ‘m gelijk aangezien deze woning ‘slechts’ € 5.944 per m² kost. Het woonoppervlak is lang niet mis, maar als we de tuin erbij optellen, kunnen we uit op maar liefst 4.420 m² aan eigen grond. 

landhuis

We wandelen het hele huis door en worden welkom geheten met een grande entree, binnenzwembad, fitnessruimte, de zogenoemde penthouse-achtige kamer, maar we slaan ook de tuin niet over waar meerdere zonneterrassen aan te treffen zijn. Geflankeerd door een en al groen, zoals we al eerder beschreven.

Prijsdaling van een paar ton

Verscholen achter de muren en indrukwekkende buitenentree, bevinden zich 11 kamers, waarvan zes slaap- en drie badkamers. De oorspronkelijke vraagprijs lag op €4.350.000, maar inmiddels kan u met € 4 miljoen ook kans maken. Zie hieronder, of op de advertentie op Funda, of u de vraagprijs eerlijk vindt.

 

Met speciale dank aan DNA Cars, Schaap & Citroen, Louis Roederer en Burgersdijk Makelaars.