Stiekem zouden we er allemaal wel een caddie willen hebben, maar waneer u geen professionele golfer bent, getuigt het waarschijnlijk van luiheid of grootheidswaanzin. Om uw middag op de golfclub toch te versoepelen en ervoor te zorgen dat u niet al uw spullen kilometers langs hoeft mee te zuilen, zijn er een aantal producten bedacht. Een van de meest opmerkelijke moet ongetwijfeld deze Finn Scooter zijn.

Golfscooter om van hole naar hole te gaan

De mensen van Finn Scooter heeft de bewegingen op de golfbaan geanalyseerd en kwamen tot de realisatie dat het hele proces eenvoudiger en dynamischer kan. Ze kwamen met dé oplossing in de vorm van een heuse golf scooter. Het grote voordeel van deze golfscooter is dat u uiteraard lekker snel van de ene hole naar de andere kan rijden, terwijl u alle hoofden laat draait. Het eventuele nadeel is wel dat alle medespelers zo’n voertuig moeten hebben, anders wordt het wel erg lang wachten per hole, afhankelijk van het niveau.

Op het eerste gezicht lijkt de Finn Cycle een onwaarschijnlijke gok, maar het wordt gepromoot als alternatief voor traditionele golfkarretjes. Het moet een doelgroep van jongeren bereiken in een sport die alom wordt gedomineerd door rijke, oudere mannen. “Je rijdt niet langer naar de bal van je spelende partner, wachtend tot ze slaan en vervolgens naar je eigen bal gaan”, luidt de officiële productbeschrijving. “Speel een snellere ronde en heb meer plezier.”

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Finn Scooters (@finnscooters)

“Het is tijd om golf te heroverwegen”

Het is een kwestie van de clubs opbergen en weg bent u. De golfmotor van Finn Scooter is elektrisch aangedreven en zou zo’n 18 holes kunnen overbruggen op een volle lading. De motor reist met dezelfde snelheid als een traditionele golfkar en kan maximaal 113 kilo aan. Het apparaat weegt zelf 41.7 kilo en is dus bijzonder goed te hanteren.

“Het is tijd om golf te heroverwegen. Door de golfmotor te koppelen aan golfers die graag kant-en-klaar golf willen spelen, kan de speeltijd gehalveerd worden”, meent Rick Reimers, CEO en uitvinder van Finn Scooters. Voor een bedrag van $ 3.500 steelt u de show op iedere golfbaan.