Naast luid en overdreven reageren op zo’n beetje alles, hebben Nederlandse YouTubers wel meer met elkaar in gemeen. De meest gevolgde creators in Nederland verdienen bakken met geld en rijden haast allemaal in sportieve SUV’s (Enzo Knol), snelle stationwagens of supercars (Gio). Daar is Royalistiq absoluut geen uitzondering op.

Lamborghini Urus of Audi Rs6

Eind 2021 kocht de 24-jarige een gelimiteerde Audi ABT RSQ8, die in zijn garage vergezeld zou worden door een Lamborghini Huracán EVO Spyder. Beiden zijn inmiddels ingeruild en met het geld daarvan verweefde hij een McLaren 720S Spider. Nogal karig, zal Royalistiq, pseudoniem van Roy Beszelsen, gedacht hebben.

Eerder deze maand hintte Beszelsen in een YouTube-video namelijk al dat hij interesse had om of een Audi RS6 of een Lamborghini Urus aan te schaffen. Klaarblijkelijk was zijn Tesla Model S 90D niet helemaal zijn ding en dus is deze auto van het bedrijf van Elon Musk uiteindelijk ingeruild voor een Audi RS6 Quattro Performance.

Nieuwe Audi RS6 Quattro Performance van Royalistiq

Deze Audi RS6 Avant uit 2018 is onder meer voorzien van een panoramadak, keramische remschijven, RS-sportstoelen en een koolstofvezel afwerking in het interieur. Royalistiq treedt hiermee soort van in de voetsporen van zijn vriend, mede-YouTuber en compagnon Don de Jong. Hij laat momenteel namelijk naar eigen zeggen de ‘dikste RS6 van Nederland‘ van Nederland bouwen en deze is bijna voltooid.

De YouTuber haalde ‘m op in Uden bij de autodealer Van der Rijt. Zij schreven op Instagram: “Verkocht aan Royalistiq! Deze perfect geconfigureerde, 605pk sterke Audi RS6 4.0 V8 TFSI Quattro Avant van 2018 met Inruil van een Tesla Model S 90D Base uit 2017.” Hij blijkt een echte Audi-fan, want onlangs kocht Beszelsen ‘weer’ een Audi R8, zijn favoriete auto.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Royalistiq (@royalistiq)