Haast ieder bedrijf die producten of diensten levert moet er aan geloven. Of ze nou willen of niet. Black Friday is over komen waaien uit Amerika, maar is in Europa inmiddels een bekend begrip. Men, en met name Nederlanders, zijn nou eenmaal gek op korting. Zo heeft de Franse luchtvaartmaatschappij La Compagnie business class-tickets aangeboden voor een sportprijs van $ 2.000.

La Compagnie

Echter noemen zij het zelf een Blue Friday-uitverkoop, een knipoog naar hun babyblauwe vloot aan vliegtuigen. Als onderdeel van de Blue Friday-uitverkoop biedt de luchtvaartmaatschappij een business class-retourticket aan voor een vast tarief van $ 2.000.

Helaas geldt de actie enkel voor vluchten uit New York richting een handjevol Europese bestemmingen. Reizigers die ingaan op het aanbod kunnen binnenkort plaatsnemen op een aangewezen vlakke stoel in een van de Airbus A321-toestellen van de Franse luchtvaartmaatschappij. Ook worden ze in de watten gelegd met gratis entertainment, ongelimiteerd snel internet, gastronomische maaltijden, een onbeperkte voorraad aan keurige champagnes en voorafgaand aan de vlucht kan nog even uitgerust worden op VIP-lounge op de luchthaven van Newark.

“Genieten van een compromisloze service tegen het meest aantrekkelijke tarief”

“Blue Friday is een speelse knipoog naar onze babyblauwe vloot en biedt ons een kans om reizigers aan te trekken die in premiumstijl willen vliegen maar geen premium willen betalen. prijzen”, vertelt Christian Vernet, president van La Compagnie, in een verklaring aan Travel + Leisure. “Dit jaar kunnen reizigers kiezen tussen twee van de meest opmerkelijke Europese steden – Parijs en Milaan – en genieten van een compromisloze service tegen het meest aantrekkelijke tarief.”

Doorsnee kosten van een business class-ticket

$ 2.000 voor een retourvlucht is voor sommigen een hoop geld, maar business class-tickets zijn gemiddeld zo’n vier tot zes keer zo duur als economy. Dus haast u richting de website van La Compagnie.  De actie geldt voor vluchten tussen 1 december en 31 oktober 2023.

Business Class