Grammy-winnaar DJ Khaled is een samenwerking aangegaan met Airbnb. Niet om een van zijn woningen aan te bieden. Nee, de Amerikaanse produceren heeft een replica van zijn schoenkast aangeboden als overnachting. Het verblijf van twee nachten geeft u exclusieve toegang tot de uitgebreide collectie van meer dan 10.000 sneakers van Khaled Mohamed Khaled, artiestennaam van DJ Khaled.

Overnachten in de schoenenkast van DJ Khaled

Deze eenmalige ervaring vindt plaats in zijn landhuis in Miami, waar hij al meer dan 30 jaar resideert. Tijdens de overnachtingen wordt u in de gelegenheid gesteld om de meest gewaardeerde sneakers van Khaled, ‘sneakerhead vanaf de geboorte’, te aanschouwen, waaronder een gesigneerd paar Air Jordan 5’s uit zijn gloednieuwe We The Best-collectie met het iconische schoenenmerk. Zodra uw tijd erop zit, krijgt u een gloednieuw paar sneakers mee naar huis.

DJ Khalid

Foto: Airbnb

“Sneakers zijn een essentieel onderdeel van de hiphopcultuur en het verzamelen ervan is een kunst, net als het maken van muziek”, zei DJ Khaled over de samenwerking in een persverklaring. “We brengen dezelfde passie en energie in het schoenenspel als in de studio. Daarom zijn we verheugd om ons sneakerkoninkrijk met fans te delen en ze de kans te geven letterlijk in onze schoenen te lopen.”

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door DJ KHALED (@djkhaled)

Iedere boeker wordt verwelkomd door Khalid zelf middels een welkomstbericht, voordat de sleutels in uw handen worden gedrukt. Als je klaar bent om buiten de kast een frisse neus te halen, is er een buitenlounge waar u kunt ontspannen en een duik nemen in het zwembad.

DJ Khalid

Foto: Airbnb

Luxe dineren en privé-winkelervaring

De Airbnb-aanbieding geldt voor twee personen en omvat verder een verzorgd diner in het restaurant van de rapper, de Licking, en op een privé-winkelervaring in zijn sneakerwinkel, 305 Kicks.

Hoewel DJ Khalid zich voornamelijk bezig lijkt te houden met geld tellen, is de ervaring spotgoedkoop. Voor slechts $ 11, een knipoog naar zijn schoenmaat, kunt u al een reservering plaatsen. Boekingen zijn beschikbaar vanaf dinsdag 29 november.

DJ Khalid

Foto: Airbnb