Zoals we eerder al schreven komt een beetje artiest in Nederland niet van de bank af voor minder dan € 10.000. Iemand die we zonder twijfel kunnen rekenen tot die groep, is Jeroen van der Boem. Met meerdere hits heeft hij zijn naam gevestigd als artiest en geldt hij ook al jaren als lid van De Toppers. Voor dit bedrag staat hij op te treden op uw feest.

Beginjaren van Jeroen van der Boom als zanger en presentator

Nog voordat de Nijmegenaar doorbrak bij het grote publiek, kon u hem zien optreden op het Rembrandtplein te Amsterdam. In 2007 vielen alle puzzelstukjes op de juiste plaats met zijn hitsingle Jij Bent Zo. Ook zijn volgende single Eén Wereld vond zijn weg richting de hitlijsten. Een Nederlands toptalent is geboren. Van der Boom staat vervolgens vier keer in het voorprogramma van Lionel Richie en tweemaal op eigen houtje in een bomvolle Heineken Music Hall. In 2019 stond hij in de maand april maar liefst vier keer in een uitverkochte Ziggo Dome met Holland Zingt Hazes.

Ook is hij niet meer weg te denken bij de formatie De Toppers, verder bestaande uit René Froger, Gerard Joling en Jan Smit, en heeft hij zich weten te vestigen als veelzijdige presentator. Daar begon hij echter al mee voor zijn zangcarrière van de grond kwam, want in 1992 begon hij met het presenteren van Call TV en was hij te zien in enkele andere shows.

Toen zijn zangcarrière eenmaal begon te lopen, bleef hij ook presenteren en pronken op zijn CV programma’s als Lotto Weekend Miljonairs, Wedden dat ik het kan, Hoge Bomen en sinds kort Hazes is de Basis. In 2010 was hij één van de coaches in het allereerste seizoen van het inmiddels omstreden programma The Voice of Holland.

Zoveel kost de zanger per halfuur

De prijs voor het boeken van Jeroen van der Boom is € 9.950. Maar als u echt groots wil uitpakken, bent u  € 14.500 voor een volledige bandshow. Deze prijzen zijn echter wel exclusief 9% BTW en 7% BUMA. Maar goed, het zijn gages om prima van te leven.

Het vermogen van Jeroen van der Boom is nooit écht onder de loep genomen, maar toen Quote in 2013 in het jaarverslag van zijn bv keek, ontdekten ze € 2,2 miljoen aan eigen vermogen. In 2020 verkocht hij zijn villa in ’t Gooi met 12 kamers voor € 3,5 miljoen. Dat is € 1 miljoen dan dat hij er oorspronkelijk zelf voor afrekende.