Dezelfde eigenaar van het 86 meter lange jacht Quattroelle, afgeleverd in 2013, liet door dezelfde scheepswerf, het Duitse Lürssen, het 115 meter lange jacht Ahpo op maat maken. Klaarblijkelijk niet om zelf de zeven zeeën mee te trotseren, want het jacht is momenteel beschikbaar gesteld voor charters in het Caribisch gebied (in de winter) en Middellandse Zee (in de zomer). “Perfect voor een familiejachtcharter.”

16 gasten kunnen in de watten worden gelegd door 36 personeelsleden

Dit prachtige superjacht, met interieur- en exterieurontwerp door het getalenteerde team van Nuvolari-Lenard, werd in 2021 opgeleverd door de scheepswerf van Lürssen – onder toeziend oog van jachtontwikkelaar Moran Yacht & Ship.

Apho biedt accommodatie aan voor maximaal 16 gasten in acht ruim opgezette passagiershutten, waarvan de eigenaarssuite bestaat uit twee verdiepingen. De hoofdboeker en zijn gasten worden gedurende de tijd op water in de water geleegd door de professionele bemanningen van 36 man. Verder is er ook accommodatie aanwezig voor bijvoorbeeld “beveiliging, een oppas of ander hulppersoneel”.

Ahpo

Het zonnedek biedt gasten een panoramisch uitzicht op de omgeving vanaf een verhoogde positie en er is een tweede helikopterplatform om ervoor te zorgen dat gasten kunnen komen en gaan wanneer ze willen. “Met royale accommodaties en een brede selectie aan speelgoed en voorzieningen, is AHPO perfect voor een groot familiejachtcharter.”

Pak de lift of bewandel de trap om uit te komen in het benedendek. Deze ruimte is ingericht met een wellnesscentrum in de strandclub, ontworpen met een neerklapbaar terras, een verlichtte bar en een dompelbad met mozaïektegels. Voor het interieurontwerp is gekozen voor Aziatische materialen en kleuren, vandaar ook de Chinese naam van het schip: Ahpo is namelijk de Chinese benaming voor ‘grootmoeder’.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Moran Yacht & Ship (@moranyachts)

Ahpo beschikt over een massageruimte en bioscoop

Naast de strandclub bevindt zich een massageruimte. Ook is er een jacuzzi en een hamam, bestaande uit blauwe en gouden mozaïektegels. Om het af te toppen is het mogelijk om met 11 anderen een film aan te zetten in de bioscoop.

Moran Yacht & Ship verzorgt exlusief de charters van het gloednieuwe, megalomane schip.. Neem contact op met hun team en misschien is er nog ruimte om te onderhandelen in de prijs. Mocht dat niet lukken moet u, net als alle anderen, gewoon € 2,750,000 per week betalen. Dat zijn de zomertarieven, ’s winters bent u iets voordeliger uit.