Cody Gakpo maakt inmiddels al een paar jaar furore als topvoetballer bij de Eindhovense club PSV, en inmiddels ook bij het Nederlands Elftal. Met zijn goals op het WK in Qatar tegen Senegal, Ecuador en Qatar heeft Gakpo zich in de kijker gespeeld bij grote Engelse clubs, waarvan Manchester United daadwerkelijk op de buitenspeler aast. Maar ook in Nederland heeft de 23-jarige Gakpo niets te klagen, te zien aan de reusachtige villa die hij op de kop heeft getikt.

Villa in Eindhoven van Cody Gakpo

De 23-jarige uiterst getalenteerde Gakpo komt uit de jeugdopleiding van PSV, en is nu al drie jaar een vaste kracht in het elftal van de Eindhovenaren. Gakpo draagt ook regelmatig de aanvoerdersband. De PSV-fans noemen hem liefkozend “Eindtovenaar”, wat refereert naar zijn bij vlagen waanzinnige acties en mooie doelpunten. Afgelopen zomer lonkte een transfer naar het grote Manchester United van de Nederlandse trainer Erik ten Hag. Maar de Eindhovense Gakpo besloot zijn jeugdliefde trouw te blijven en in ieder geval nu nog niet te vertrekken. Zijn langere verblijf heeft hij nu dus bezegeld met de koop van een gigantische villa.

Villa Cody Gakpo

De villa ligt aan de bosrand van Eindhoven en heeft een totaal woonoppervlak van 325 m². De woning heeft acht kamers, waarvan twee badkamers en vier slaapkamers. Bij binnenkomst betreedt u de hal, waarna u in de zeer ruime eetkamer uitkomt. Als u deze vervolgens doorloopt, komt u in de woonkamer terecht, die veel lichtinval en een riante zithoek heeft. Ook is er een luxueuze keuken met kookeiland. Aangrenzend ligt een smalle bijkeuken, met overigens voldoende ruimte voor een wasmachine en/of droger.

Villa Cody Gakpo

Op de eerste verdieping vinden we de master bedroom met eigen badkamer, beschikkend over een heus bubbelbad. Ook vinden we hier nog twee andere slaapkamers en een losse badkamer. Op de tweede verdieping vinden we nog een prachtige open slaapkamer met veel ruimte. Ook een balkon en ingebouwde sauna zijn in het riante stulpje te vinden. Naar verluidt heeft Gakpo zo’n € 1,2 miljoen betaald voor de villa.

Gakpo actief in het vastgoed

Het (op)kopen van woningen is niks nieuws voor de Eindhovense voetballer. Naar verluidt bezit hij verschillende panden in Eindhoven en – jawel – Amsterdam en Rotterdam. Het zou in zijn totaliteit gaan om 14 panden, waarvan hij er vijf samen met familie of ondernemers kocht. Bij elkaar heeft hij waarschijnlijk zo’n € 5 miljoen geïnvesteerd.

Bekijk meer foto’s van de Eindhovense villa van Gakpo op de site van Bekende Buren.