Bent u op zoek naar rust, ruimte en comfort? Dan is deze villa in het Gelderse dorpje Appeltern voor u de ideale plek. Deze villa, uniek door zijn drie aparte woonlagen, ligt in het buitengebied en voldoet aan al uw wensen.

Perceel van 30.625 m² en woonoppervlak van 370 m²

Het “Rivierhuis”, zoals de villa heet, ligt op een perceel van 30.625 m², en het totale woonoppervlak bedraagt 370 m². De woning heeft onder andere drie slaapkamers en ligt in het buitengebied van Appeltern, in de uiterwaarden van de rivier de Maas. De woning en het terrein eromheen zijn een oase van rust.

Villa Appeltern

Bij betreden van het perceel valt gelijk de immense tuin op, die overgaat in een 3 hectare groot natuurgebied, met water. Met enige regelmaat zijn hier ijsvogels en reeën te bewonderen. Overigens is er aan privacy geen gebrek, de tuin is namelijk omgeven door hagen en struiken, die u daarnaast ook beschermen tegen overtollig zonlicht. De tuin beschikt daarnaast over een geavanceerde sproei-installatie. Ook maaien van het gazon is geen probleem, bij de woning is een heuse Husqvarna zitmaaier inbegrepen.

Drie woonlagen

Van binnen is de bijzondere villa van alle gemakken voorzien. Na het openen van de voordeur komt u in terecht in een ruime hal, die daarnaast toegang geeft tot een prachtige, open woonkamer met aangrenzend terras, met prachtig uitzicht over het landschap en de rivier.

In de woonkamer is ook de inloopkeuken te vinden, en is van de nodige inbouwapparatuur voorzien. Naast het centraal gelegen kookeiland, vinden we 0ok een inductiekookplaat, geïntegreerde afzuiginstallatie, vriezer, koelkast, magnetron, oven, vaatwasser een kokend waterkraan. Het kookeiland biedt daarnaast de mogelijkheid om gasten aan te laten schuiven. Zo wordt het letterlijk een kijkje in de keuken. De gehele woning is uitgerust met moderne domotica en lichtsystemen.

Villa Appeltern

Ook de drie slaapkamers zijn van alle comfort gezien. De ruime master-bedroom beschikt over inloopkasten, en sluit tevens aan op een terras, met idyllisch uitzicht. Ook heeft de master-bedroom een eigen bad, die het uitzicht naast mooi ook nog eens comfortabel maakt. Op deze verdieping vinden we daarnaast ook nog een tweede slaapkamer en badkamer met toilet, wastafel en inloopdouche.

Villa Appeltern

Souterrain

Onderin vinden we ook nog een souterrain/garage. Het souterrain is multi-inzetbaar, en kan door zijn 22 Kw laadstation onder andere elektrische auto’s huisvesten.

In het souterrain vinden we een kantoorruimte die ook als speelruimte, atelier of homegym kan dienen. Een derde slaapkamer behoort ook tot de mogelijkheden. Opvallend: het souterrain is zelfs uitgerust met douche en wc! We vinden er zelfs een zomerkeuken met inductiekookplaat, afzuigkap, frituur en zelfs ijsmachine.

Villa Appeltern

Ziet u zichzelf al helemaal zitten in dit stulpje in Appeltern, die een oase van rust is en waar u met absoluut niemand rekening hoeft te houden? Voor een bedrag van € 1.900.000 kan dit zomaar werkelijkheid worden. Bekijk hier dan de Funda-advertentie.