De 67-jarige televisiepersoonlijkheid Patty Brad wordt een dagje ouder en besloot daarom deze zomer een verkoopbord in de tuin van haar villa aan de Amstel te slaan. Het wordt met recht omschreven als ‘Bali meets Ibiza’ en de advertentie werd op 2 juni op Funda geplaatst. Hoewel die advertentie op het moment van schrijven nog live staat, is er naar verluidt een koopovereenkomst bereikt.

Woning van Patty Brard na aantal maanden aan de man gebracht

De woning in Amstelveen was echter niet beschikbaar voor iedereen, want, zoals op de advertentie vermeld stond: “Verkoop geschiedt onder voorbehoud gunning verkoper”. Onlangs kreeg ze onverwacht bezoek van niemand minder dan Rico Verhoeven en diens vriendin Naomy van Beem voor een bezichtiging. Echter vonden zij de woning toch iets te klein, dus werd de zoektocht naar een koper vervolgd.

Patty Brard

De villa bevat 266 m² aan woonoppervlakte en is verdeeld over vier woonlagen met in totaal zeven kamers, waaronder vier slaapkamers. Deze woning onderscheidt zich echter door faciliteiten als een jacuzzi, stoomcabine, een ligbad en een binnenzwembad in het souterrain – die rechtsreeks uit Bali lijkt te komen.

Keurige winst behaald

Patty Brard mikte met een vraagprijs van € 2.250.000 op een winst van € 750.000, maar heeft toch genoegen genomen met iets minder. Volgens Yvonne Coldewijer én bekende buren is de woning, waar een hypotheek op gevestigd is van € 1,500.000, verkocht voor € 2.100.000. Een keurig winstbedrag van € 600.000. Hoewel het pand dus niet meer beschikbaar is, kunt u hier nog even rondneuzen.

Funda