Altijd al een eigen luxe privé-eiland willen hebben waar u alles kunt doen en laten wat u maar in u opkomt? Het kan! Op de tropische eilandengroep de Bahama’s staat een prachtig privé-schiereiland te koop. Dit eiland heeft alles wat u zich maar kunt voorstellen. Wij namen even een kijkje.

80 hectare oppervlak en een kustlijn van meer dan 3 kilometer

Het luxueuze schiereiland ligt op het noordpunt van het vasteland van North Eleutera. Dit ligt op ongeveer 2,5 uur varen van de hoofdstad Nassau, een eiland verderop. Het eiland heeft 80 hectare aan oppervlak en de kustlijn is zo’n 3 kilometer, ideaal voor een romantische strandwandeling in uw eigen voortuin.

Het pand dat u vindt op het eiland, genaamd ‘Gunpoint’, heeft een rijke geschiedenis en banden met het Brits koninklijk huis dat dateert tot de Tweede Wereldoorlog. Het pand werd oorspronkelijk geschonken aan Lord Beaverbrock als dank voor zijn politieke diensten in Engeland tijdens de Tweede Wereldoorlog.

Villa privé-eiland Bahama's

Het eiland is het meest geschikt als luxe toevluchtsoord voor iemand die wil genieten van ultieme rust en privacy, maar bij wijlen ook wil genieten van de gezelligheid op het vasteland, zoals de winkels, restaurants en infra. Gunpoint wordt gezien als absolute trofee van het gebied en is moeilijk te vergelijken met iets anders in de omgeving.

Voorzieningen op het eiland

Het woonhuis is erg veelzijdig en kan naast woonhuis ook als hotel of resort fungeren. Het hoofdverblijf van het huis heeft een woonoppervlak van 4000 m². Daarnaast zijn er vier slaap- en badkamers. Er is ook een gastenverblijf met een woonoppervlak van 2500 m², 2 slaapkamers en een badkamer.

Alle benodigde infrastructuur is aanwezig en ook werkend. Op het eiland is naast het huis ook een conciërgewoning, aanlegsteiger voor uw boot, tuinhuisjes en een gigantische regenwatertank, die dient als waterreserve.

Master-bedroom villa privé-eiland Bahama's

Er is zelfs een weg aangelegd, om snel van de ene naar de andere kant van het eiland voort te kunnen bewegen. Op het terrein valt verder nog de gigantische tennisbaan op. Ook op dit eiland zijn er dus genoeg mogelijkheden om fit te blijven. ‘Gunpoint’ op de Bahama’s is een regelrechte must-see. Voor uw eigen privé-eiland dient u wel een bedrag van ongeveer € 22,6 miljoen neer te leggen.