Gio Latooy (24) en Jade Anna (18) hebben onlangs via een video op YouTube wereldkundig gemaakt dat ze een punt achter hun relatie hebben gezet. Zo’n beetje de hele inboedel van de laatstgenoemde stond in de € 1,2 miljoen kostende designvilla onder de rook van Rotterdam, waar Pure Luxe een video over maakte, van haar ex-vriend, maar de eerste lading verhuisdozen zijn de deur uit.

Gio koopt Porsche, Jade Anna koopt huis

Gio ondervindt ogenschijnlijk het meeste liefdesverdriet en heeft daarom naar eigen zeggen een Porsche Panamera 4 E-hybrid aangeschaft, die naast zijn Ferrari 58 Speciale komt te staan. Ook Jade Anna compenseert haar verdriet met materialisme en heeft voor zichzelf een huis gekocht. “A Christmas present from me to me”, schrijft ze op Instagram onder een reeks foto’s van haar met de sleutels van haar nieuwe onderkomen.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Jade Anna van Vliet (@jadeanna)

Hoewel niemand van Jade Anna had gehoord vóór haar relatie met Gio, timmert ze hard aan de weg als influencer. Op YouTube heeft ze inmiddels zo’n 250.000 abonnees en op Instagram tikt de teller bijna de 900.000 volgers aan. In de video waar de twee duidelijk maakten dat ze de romantische klik niet meer hebben, deelde Anna dat ze weer bij haar ouders zou gaan wonen, maar gaat daarna blijkbaar op zichzelf wonen.

De sleutel op de foto zal waarschijnlijk van het schuurtje van haar ouders zijn, want pas in de zomer van 2023 (juli) ontvangt ze dé echte. “Dit jaar afsluiten met op mijn 18e een eigen huis kopen had ik nooit durven dromen. Zo mega blij en trots & kan niet wachten op dit nieuwe avontuur!”, schrijft ze verder.

Vooralsnog is het onduidelijk om welk huis en welke locatie het gaat.