Mensen gaan héél ver om illegaal verkregen voorwerpen of substanties voor de autoriteiten te verbergen. Denk bijvoorbeeld alleen al aan bolletjesslikkers. Echter zijn er personen die nog een stapje verdergaan. Een 33-jarige Amerikaanse verstopte namelijk een gestolen horloge (volgens Fox 5 Vegas ter waarde van $ 12.000) in haar geslachtsorgaan.

Gestolen Rolex-horloge aangetroffen op opmerkelijke plek

De dader, Sarah Richards uit Baltimore, vergaarde het horloge tijdens een date in een hotel aan de Las Vegas Boulevard. Nietsvermoedend dook haar date (lees: slachtoffer) het haar tussen de lakens, maar voor het zover was, ontdeed hij zich op aandringen van de vrouw van zijn horloge. Ze zei namelijk dat hij zijn Rolex af moest doen omdat het “haar zou snijden” als hij hem om zou laten.  Hij besloot ‘m niet in het zicht van de vrouw te leggen, maar verstopte ‘m onder onder zijn kussen.

Al gauw bleek dat Sarah R. uit was op maar één ding: knaken. In de vorm van het horloge. De tijdlijn is niet helemaal duidelijk, maar op een bepaald moment merkte de man op, nadat hij een slok wijn uit zijn glas nam, waar later een poederachtige substantie op de bodem werd gevonden, dat zijn uurwerk als sneeuw voor de zon verdwenen was. Hij sprak de dame in kwestie er op aan. In totale paniek rende ze volgens hem de kamer uit waarnaar de man haar volgde en in de lobby de beveiliging alarmeerde.

Dader is een bekende van de politie in Las Vegas

Niet veel later arriveerde de politie die Richards in de kraag vatte. In eerste instantie was het gestolen Rolex-horloge nergens te bekennen, maar na nader onderzoek met een metaaldetector bleek ze ‘m verstopt te hebben op een plek waar de zon niet schijnt. Zoals u in de titel waarschijnlijk al had opgemerkt: haar geslachtsorgaan.

De vrouw is een bekende van de politie en heeft het vaker gemunt op horloges. In dezelfde week als de Rolex-diefstal moest ze voorkomen vanwege een woningdiefstal, waar ze een ander horloge had buitgemaakt. Haar volgende hoorzitting staat gepland voor 10 januari.