Hawaii staat in de volksmond bekend als één van de paradijzen, al dan niet het paradijs op aarde. Met haar heerlijke klimaat, idyllische stranden en palmbomen en de bekende hula-dans is het voor de bewoners en toeristen al te goed te vertoeven. Voor velen is het een droom een keer naar Hawaii te gaan, of zelfs naar de tropische eilandengroep te verhuizen. Maar, woningen zijn niet goedkoop aldaar. Zo wordt op YouTube nog maar eens bewezen. De bekende YouTuber Enes Yilmazer neemt namelijk een kijkje in het duurste stulpje van het eiland.

Landgoed van 9,9 hectare

Het immense landgoed, dat zo’n 9,9 hectare rijst, ligt op het op het twee na grootste eiland van de groep, op Maui. Om precies te zijn ligt het landgoed in het beroemde Kapalua Resort op Hawea Point. De hoofdwoning beschikt over liefst zeven slaapkamers en 10 badkamers. De woning staat overigens te koop, voor een bescheiden prijsje van $ 41,9 miljoen. Maar daar krijgt u uiteraard een hoop voor terug. Met deze prijs is het momenteel het duurste te koop staande huis van heel Hawaii.

Villa Hawaii

Bij het openen van de poorten rijdt u de privé-oprit op, waarna u uitkomt bij de binnenplaats, die uiteraard is omgeven door palmbomen. Op de binnenplaats vinden we ook een vijver met koi karpers. Op het landgoed zijn naast het hoofdgebouw ook nog vier gastenverblijven ingericht. Ook vinden we een aparte fitnessruimte, en een garage die zeker drie auto’s kan huisvesten.

Na het betreden van een overdekt gedeelte, komt u op een tweede binnenplaats uit. Hier vinden we ook een waterpartij en er zijn voldoende zitjes. Middels deze weg bereikt u de entertainment-ruimte, een separate ruimte met toilet en twee wastafels en een ruimte met ingericht een stoombad. Via deze binnenplaats komt u uit in de grote living.

Living en keuken

Een saillant detail: alle glazen wanden in de living kunnen open, waardoor u het huis écht met buiten kunt verbinden. We vinden een overloopzwembad die uitzicht geeft op Namalu Bay.

Zwembad Villa Hawaii

De keukenkasten zijn volledig gedompeld in een warme houten tint. In het midden bevindt zich een kookeiland met barkrukken. Uiteraard beschikt de keuken over alle nodige inbouwapparatuur.

Ook buiten bevindt zich naast het enorme zwembad een keuken met barbecue en voldoende zitgelegenheid. Tijdens het bakken van een vleesje heeft u een fantastisch uitzicht op de oceaan.

Buitenkeuken Villa Hawaii

Master bedroom

Het misschien toch wel belangrijkste onderdeel: de master bedroom. In het midden van de kamer bevindt zich een kingsize bed en in de hoek een klein zithoekje. Bij het openen van de glazen deuren belandt u in een paradijs zoals we dat eigenlijk alleen kennen uit vakantiereclames. U komt uit in de achtertuin die een prachtig uitzicht over de Indische Oceaan geeft. In de verte is het eiland Molokai te zien.

Of één badkamer niet genoeg is. Nee, deze master bedroom heeft liefst twee badkamers. De binnen-badkamer heeft een zwevende tafel met twee wasbakken. Uiteraard is er ook een apart toilet en een inloopdouche te vinden. Ook een vrijstaande badkuip is bij de badkamer inbegrepen.

Het paradepaardje is toch wel de buitenbadkamer, met vrijstaande badkuip, uitkijkend op de idyllische oceaan. Een prachtige manier om uw ochtend mee te beginnen, of om uw avond mee af te sluiten.

Bekijk de volledige YouTube-video hieronder: