Een jacuzzi niet genoeg? Maak dan kennis met de ‘Spacruzzi’, een elektrische, zelfreinigende hot-tub-boot inclusief open haard. Met de Spacruzzi kunt u genieten van een spa terwijl u over het water drijft. Het apparaat wordt aangedreven door een stille en snel verwisselbare batterij. Met één batterijlading kunt u wel vier tot vijf uur over het water dobberen. Maak kennis met de Spacruzzi.

De Spacruzzi

De boot wordt geleverd met een scala aan voorzieningen, die het een aantrekkelijke aankoop maken. Zo is er een waterdichte drankkoeler aan boord, en vinden we een propaan aangedreven haardkachel, die tevens kan functioneren als oven. Verder wordt de boot geleverd met eigen intern verwarmings- en ventilatiesysteem en UV- en zoutwater-filtratiesysteem.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Spacruzzi (@spacruzzi)

Naast al deze geavanceerde opties is de boot volledig naar eigen smaakt in te richten. Zo kan men het dekmateriaal en de kleur gekozen worden, evenals de kleur aan de binnenkant van het schip. U kunt ook extra opties zoals schaduwtorens, drijvende drankcaddy’s of onderwaterverlichting selecteren. De boot is zeer licht en weegt slechts 544 kilo, en is daarnaast minder dan 4 meter lang. Aanmeren is dus appeltje-eitje.

Reactie ondernemer Alex Kanwetz

In een reactie op het nieuwe speeltje zegt Alex Kanwetz, ondernemer en bedenker van de boot: “Sinds we de Spacruzzi hebben gelanceerd, zien we een exponentiele groei in zowel onze verhuur als klantverkoop, en dit blijft groeien. Naarmate er meer verhuuractiviteiten plaatsvinden, zal de bekendheid van het product op nationaal niveau toenemen aangezien mensen dan zien dat het niet alleen een nieuwigheid is, maar dat de ervaring op het water niet geëvenaard kan worden.”

De vanafprijs ligt op $ 48.900, omgerekend zo’n € 46.800. De boot is vanaf heden op de site van Spacruzzi te bestellen.