’s Werelds grootste vetes worden uitgevochten op Twitter. Namen als Donald Trump, Jair Bolsonaro en Twitter-topman Elon Musk gebruiken dit platform haast dagelijks om meningsverschillen op te lossen. Ook Andrew Tate, die zo’n beetje op ieder andere sociale media is gecanceld, volgt deze trend. Op Twitter had Andrew Tate, zoals gewoonlijk, grootspraak en schepte hij op over zijn omvangrijke autocollectie. En de Co2-uitstoot dat daarmee gepaard gaat. Uiteraard zaken waar klimaatactivist Greta Thunberg niet van gediend is.

Greta Thunberg drijft de spot met Tweet van Andrew Tate

In september werd de hevig bekritiseerde Andrew Tate gespot op een jacht in Amsterdam en zijn aanwezigheid wordt nogmaals bevestigd door autobedrijf Brian’s Custom Audio uit Zoetermeer. Top G, zoals zijn bijnaam luidt, was daar namelijk om het paradepaardje van zijn wagenpark, een Bugatti Chiron Pur Sport, te voorzien van een op maat gemaakt audiosysteem.

De Bugatti Chiron Pur Sport werd gelimiteerd tot 60 stuk met een startprijs van $ 3,5 miljoen, maar Andrew Tate heeft verklaard dat het met zijn specifieke specificaties hem in totaal meer dan $ 4,5 miljoen heeft gekost. “Mijn Bugatti heeft een w16 8.0L met vier turbo’s. Mijn ’twee’ Ferrari’s 812 competizione hebben 6.5L v12’s. Dit is maar het begin. Geef alsjeblieft je e-mailadres zodat ik een volledige lijst van mijn autoverzameling en hun enorme uitstoot kan opsturen”, tweette de voormalig prof-kickboxer.

Aangezien Tate Greta Thunberg tagde liet zij, of haar team, het bericht niet onbeantwoord. “Ja, laat het me alsjeblieft weten. Stuur me een e-mail op smalld*ckenergy@getalife.com.” Op het moment van schrijven heeft de tweet van Thunberg al meer dan 3,2 miljoen likes.

Andrew Tate is samen met zijn broer Tristan opgepakt

Tate zal genoeg tijd hebben om een comeback te bedenken, want samen met zijn broer Tristan is hij in zijn villa in Roemenië voor de tweede keer opgepakt wegens verdenking van mensenhandel. Hoewel meerdere media de inval met geur en kleur hebben beschreven, hebben de autoriteiten nog geen officiële mededeling naar buiten gebracht.

Hoewel tot dusver niemand in de rijkdom van Andrew Tate is gedoken met onderbouwing, suggereert de Brit dat hij s’ werelds eerste ’trillionaire’ is. Echter schatten diverse bronnen zijn vermogen hooguit op $ 300 miljoen, maar zoals we zeiden zijn die getallen niet onderbouwd. Ondanks dat lijkt hij wel degelijk over een collectie vol imposante (sport)wagens te beschikken.

AUTOCOLLECTIE VAN INTERNETSENSATIE ANDREW TATE

  1. Rolls Royce Wraith
  2. Aston Martin DBS Superleggera
  3. BMW M5 Competition
  4. Bugatti Chiron
  5. Ferrari 458 Italia
  6. Ferrari 812 Superfast
  7. Mercedes B63 Brabus (S63 Coupe)
  8. Porsche GT Street
  9. Lamborghini Huracán EVO Spyder
  10. McLaren 765LT
  11. Mercedes-Maybach V-Class