Een aantal ton over? Voor zo’n $ 200.000 kunt u een hele week lang de Hollywood-glitter en glamour ervaren aan boord van ‘Aquarius’. Het jacht werd in 2016 afgeleverd door de Turkse scheepswerf Mengi Yay Yachts en in 2019 was de sloep te aanschouwen in de Hollywoodfilm Glass Onion: A Knives Out Mystery, met voormalig Bond-acteur Daniel Craig in de hoofdrol.

De kapitein van Aquarius speelde een rol in de Hollywoodfilm

Deze vervolgfilm heeft onder meer een varende ster heeft voortgebracht, de Aquarius. De kapitein van het jacht, Ali Göksoy, scoorde een gastrol in de film, maar zal nu weer als vanouds steenrijken chartergasten van A naar B brengen. Dat doet hij niet alleen, want hij wordt bijgestaan door een crew van 9 man. Het jacht bestaat uit een gebouwd houten romp die is ontworpen door het in Nederland gevestigde Ginton Naval Architects.

Aquarius

Gasten die die gehele dag in de watten zijn gelegd kunnen, nadat ze een gastronomische maaltijd achter de kiezen hebben, zich terugtrekken in een van de . Uiteraard is de eigenaarshut het meest spectaculair met een kingsize bed, twee privébalkons, een kantoor en een weelderige prachtige ensuite badkamer.

Strandclub, bioscoop en fitnessruimte

Het jacht is 45 meter lang, kan 10 gasten verwelkomen en heeft “alle opties die men maar kan wensen.” De Duitse jachtmakelaar Ocean Independence regelt de charters en zij benoemen de enorme strandclub en de opklapbare balkons tot de hoogtepunten van het schip. Verder zien we ook een bioscoop, een speciale fitnessruimte en jacuzzi, evenals een tal aan ligbedden om te zonnebaden.

Aquarius

Om gasten te vermaken staan in de tendergarage zeebobs, paddleboards, waterski’s, wakeboards, snorkeluitrusting en twee tenders, waarvan een voor vier personen,. Ongeacht welk seizoen het is, bent u als boeker $ 220.000, omgerekend € 210.400, kwijt per week. Neem contact op met Ocean Independence om uw gewenste datum vast te stellen.