Jay-Z is kortgeleden door zakenblad Forbes bestempeld als een van drie rijkste artiesten ter wereld. Om zijn imperium nog verder uit te breiden, is hij met een vrij bijzonder idee gekomen. Het is algemeen bekend dat de meeste artiesten niet vies zijn van een joint en daar is Jay-Z geen uitzondering op. Hij is zelfs zo dol op marihuana met zijn nieuwe bedrijf Monogram voorgedraaide joints aanbiedt.

Jay-Z

Hij is geen pionier op dit gebied, want andere artiesten zoals Willie Nelson en zelfs Rihanna gingen de geboren New Yorker voor. Wat dan weer wel uitzonderlijk is, is de prijsklasse. De wiet wordt geleverd in een luxe verpakking en voor een potje ben je al gauw $ 70 kwijt.

Jay-Z

Op de website wordt de No. 01, zoals het product wordt genoemd, omschreven als “een cerebrale soort om te helpen ontspannen, focussen en zelfverzekerd obstakels op je pad te tackelen. Niet te zwaar. Niet te licht. Klopt precies. Of het nu voor jou alleen is of voor de groep, de pot van 4g nodigt uit om langer te roken.”

De populairste afdeling van het bedrijf Monogram zijn de voorgedraaide jointjes. Deze zijn vergeleken met de Nederlandse joints compleet anders doordat er op een andere manier gebruik is gemaakt van de kruidenstaafjes. Deze bestaan nu namelijk uit kleine joints met exact 0,4 gram premium wiet. Deze soort is er in drie sterktes: “light”, “medium” en “heavy”.

Jay-Z

Mocht je als Nederlander geïnteresseerd zijn, moeten we je helaas teleurstellen. Het spul wordt niet naar Nederland geïmporteerd door de strikte regelwetgeving, maar wanneer je op bezoekt bent in de buurt van Los Angeles, kan je het zelf uit proberen.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door MONOGRAM (@monogramcompany)