Wie langs de Steenhofstraat in Breda rijdt zal niet overdonderd worden door de woning op numero 7, maar dat komt voornamelijk doordat een langgerekte groene heg pottenkijkers mijdt. Want op een luchtfoto op Funda zien we dat daar namelijk een behoorlijk indrukwekkend pand boven de grond uitstijgt. “Laat u vooral verrassen door de grandeur, de ongekende privacy en het hoogwaardige afwerkingsniveau.”

Begerenswaardige villa in Breda

Die genoemde hoogwaardigheid is voor ons op afstand moeilijk te beoordelen, maar smaakvol is het in ieder geval zeker. Misschien moeten we maar eens langsgaan met onze cameraman, want wij worden helemaal warm van hetgeen dat we zien in de villawijk Nieuw Wolfslaar in Breda Zuid.

Zodra u bent uitgekeken op de imposante ontvangsthal met vide en kroonluchter, kunt u de sfeervolle living, voorzien van een gashaard, grote raampartijen en tuindeuren, aanschouwen. Vanaf hier bent u slechts een deur verwijderd van terras bij het zwembad, maar loopt u in een andere windrichting, kunt u zomaar uitkomen in de royale keuken met kookeiland, hoogwaardig inbouwapparatuur en een wijnklimaatkast.

Souterrain heeft alles wat uw hartje begeert

De multifunctionele werkkamer slaan we even over, want we willen meteen door naar waar het allemaal om draait. Het souterrain. Het meest laaggelegen niveau van deze kast van een villa beschikt namelijk over een fitnessruimte, wijnkelder, thuisbioscoop en ruime opslagplaats, verdeeld over 190 vierkante meter.

Breda Breda

Op de eerste verdieping vinden we de master bedroom die volgens de makelaar overeenkomt met de allure van een presidential suite van een 5-sterrenhotel. Op deze etage zijn nog vier meer slaapvertrekken gerealiseerd, allemaal voorzien van een ensuite badkamer. Op de tweede, hoogste verdieping, te bereiken middels een lift, resteren nog twee zeer ruime slaapkamers om het totaal op zeven te brengen.

Het pand op een gigantisch perceel van 1.531 m²  wordt via Funda aangeboden door Storimans en Partners met een vraagprijs van € 2.875.000, omgerekend komt dat neer op ‘slechts’ € 3.464 per vierkante meter.