Zo’n beetje half Nederland wil in de randstad wonen, maar dat past simpelweg niet. Mede hierdoor zijn de prijzen in het vastgoed omhoog geschoten en zien we een nieuwe trend. Mensen ruilen steeds vaker het drukke stadsleven achter zich, om zich te settelen in de provincie. Zo ook acteur, presentator, dj, model en acteur Manuel Broekman.

Corpsbal Manuel Broekman

U zou Broekman onder meer ook kunnen kennen uit de films De Marathon, Smoorverliefd en Hartenstraat. Zoals zovelen acteurs in Nederland begon het voor de Amsterdammer allemaal bij de soapserie Onderweg Naar Morgen – nadat hij begon met acteren in kinderserie Madelief. In 2010 wordt hij gecast voor ‘Feuten’, waarmee hij zichzelf vestigende als BN’er. Zo’n drie jaar later kruipt Broekman opnieuw in de huid van de meest ‘begeerde corpsbal’ in de film Feuten het Feestje.

Manuel Broekman

De acteur, die twee jaar geleden in opspraak raakte wegens verdenking van aanranding, maar werd vrijgesproken wegens gebrek aan bewijs, is een rasechte Amsterdammer, maar verruilt de hoofdstad voor de gemeente Sliedrecht. Bekende Buren weet namelijk te melden dat de 35-jarige daar een appartement op de kop heeft getikt.

Het betreft een appartement met drie kamers, waarvan twee slaapkamers en één badkamer. Verder is er een lichte woonkamer met openslaande deuren naar het balkon op het zuiden en een open keuken met diverse inbouwapparatuur en een werkeiland om aan te zitten.

Gekocht voor € 325.000.

Om het paleisje te verweven was Broekman bereid om € 26.000 boven de vraagprijs van € 299.000 te bieden. Met succes. Voor dat bedrag krijgt hij 80 vierkante meters tot zijn beschikking, maar oordelend op basis van de foto kan het pand naast een likje verf (vooral in de prinsessen slaapkamer) ook een interieur-expert gebruiken. En ook de babykamer zal onnodig zijn. Maar goed, dat laten we allemaal lekker aan hem over.

Manuel Broekman

In onze nieuwe Pure Luxe-video op de Mesters Expo spraken we hem nog eventjes. Zie hieronder hoe dat gesprek er aantoe ging.