In het Belgische dorp Huldenberg is een prachtige glazen villa met werkelijk adembenemend uitzicht te koop verschenen. Het imposante natuurstulpje ligt middenin de bossen ten oosten van Brussel, waardoor het voor liefhebbers van rust en ruimte meer dan ideaal vertoeven is. Dit “architecturale hoogstandje” heeft alle reden om even bekeken te worden.

Perceel van 1350 m² en woonoppervlak van 418 m²

De statige woning is in 2009 gebouwd op een hellend perceel van in totaal 1350 m². Het totale woonoppervlak bedraagt 418 m², en in de villa bevinden zich vier badkamers en vijf slaapkamers. De ruwe betonlook in combinatie met de zinken afwerking en het overige glas laat de villa compleet opgaan in de natuur. Op elk niveau kunt u genieten van een zeer indrukwekkend uitzicht.

Villa België

Alleen het betreden van deze glazen villa is al naar een ander niveau getild. U rijdt door een tunnel met lichtstraat, waarna u bij verschillende overdekte parkeerplaatsen aankomt. Middels de trap of lift bereikt u vervolgens elk gewenst niveau. Op de eerste verdieping bevinden zich de eerste vier slaapkamers, die elk directe toegang geven tot een ruim gemeenschappelijk terras, die u een prachtig uitzicht over de vallei geven. Op deze verdieping bevinden zich tevens een extra leef/bureauruimte. Het plaatje wordt compleet gemaakt met de heerlijk ontspannende saunaruimte.

Sauna Villa België

Master bedroom met separate badkamer

Ook de bovenverdieping geeft u door de massale raampartijen een intens gevoel van rust en ruimte. Op deze verdieping bevinden zich ook de leefruimte inclusief gashaard en open keuken. Ook zijn hier de prachtige master bedroom met suite dressing en privé badkamer te vinden. Verder zijn door de gehele woning kastruimtes en is de gehele villa voorzien van vloerverwarming. Aan comfort ontbreekt het u dus allesbehalve.

Villa België

De vraagprijs bedraagt € 1.295.000. Bent u op zoek naar een prachtige instapklare glazen villa in de Belgische bossen? Twijfel dan niet langer, en neem contact op met makelaarskantoor Covas Immo.