Dat Rico Verhoeven een fervent autoliefhebber is valt moeilijk meer onder stoelen of banken te steken. De kickbokser is in het bezit van een aantal extravagante bolides en onlangs gaf hij zijn vriendin nog een prachtige Range Rover Sport. Verhoeven is zelf in het bezit van onder andere een McLaren 720s Spider, die hij speciaal voor de wintermaanden een nieuw kleurtje heeft gegeven in de vorm van een wrap.

Rico Verhoeven geeft zijn McLaren 720s Spider nieuwe wrap

In een video die is verschenen op Instagram is te zien dat de McLaren van Verhoeven wederom een nieuw kleurtje heeft gekregen. Dat is niet voor het eerst. Hij kocht de 720s Spider in maart 2020 in de kleur oranje, waarna hij ‘m al vrij snel in een legergroene kleur liet wrappen. Tot dusver droeg de statige bolide een zeldzaam Nardo Grey-accent, welke nu weer is veranderd.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Rico Verhoeven (@ricoverhoeven)

Te zien is dat de sportwagen – die eerder onder handen werd genomen door tuner Novitec – een prachtig nieuw matzwart jasje heeft gekregen. Ook de kleuren van de velgen zijn omgetoverd in een zwarte tint. Het meest saillante detail zijn toch echt de remklauwen, die een opvallende neon-groene kleur hebben gekregen. Dat accentueert overigens prachtig bij het matzwarte geheel.

Tevens behoorde de desbetreffende bolide in het verleden toe aan Formule 1-coureur Lando Norris. Achterin ligt een 4,0 liter twin-turbo V8-benzinemotor, die zoals de naam al refereert 720 pk levert, met een maximaal koppel van 770 Nm. Hiermee bereikt Verhoeven een topsnelheid van 341 kilometer per uur.

Het wagenpark van Verhoeven

De extravagante McLaren is niet het enige voertuig van ‘The King of Kickboxing’. Zijn scala sportwagens is op zijn zachtst gezegd imposant te noemen. Daar heeft zijn lucratieve samenwerking met Urban Automotive zeker aan bijgedragen.

Zo beschikte hij eerder al over een Range Rover Sport, een Porsche Panamera en een BMW X7. Tegenwoordig staan er onder andere een Audi RSQ8 in Porsche Oak Green en een gesponsorde Mercedes-Benz G63 AMG in zijn garage. De keuze is reuze, dat gezegde is zeker van toepassing op Verhoevens’s vierwielige familie.