Verkopers zijn bereid om tot het uiterste te gaan om hun auto te verkopen. Zo zien we vaker advertentieteksten waarbij we vraagtekens durven te zetten of het allemaal feitelijk wel klopt. Een man, onder de accountnaam daviddimov90, verkoopt op Ebay een Audi S8 die wordt omschreven als de “snelste en krachtigste Audi S8 ter wereld”.

Audi S8 met 1.217 pk en 1.343 Nm koppel

Aangezien we cijfers zien als 1.217 pk en 1.343 Nm koppel kan hij zomaar eens de waarheid spreken. Van 100 naar 200 kilometer per gaan is mogelijk in slecht 3,7 seconden, terwijl in 8,1 tellen de 300 km/h bereikt is. Om deze cijfers te bewijzen, zit er ook een foto bij met de resultaten van een rollenbanktest (zie hieronder).

Audi S8-03

Dit vierwielaangedreven exemplaar is onder handen genomen en getuned door Madness Motorsport, een Bulgaars bedrijf gespecialiseerd in chiptuning. Zij voorzagen de krachtige S8 onder meer van op maat gemaakte downpies, een luider uitlaatsysteem, een watermethanol-injectie én twee nieuwe turbos’s.

Audi S8-01

Om ervoor te zorgen dat de sportwagen wel op tijd tot stilstand gebracht kan worden, zitter er 420 mm Ceramic Brakes op afkomstig uit de Audi RS7. De krachtige S8 is volgens de beschrijving nog in ‘mint condition, ofwel ‘zoals nieuws’. De verkoper vindt € 65.000 een rechtvaardige prijs voor z’n Duitse sedan. Maar wellicht staat diegene open voor een lager bod.

Ophalen in Bulgarije

De auto wordt niet thuis geleverd, maar u moet ‘m zelf komen ophalen in Bulgarije. Zie dat als een fijne testrit, want u moet toch over de Duitse Autobahn. Even het gaspedaal flink op z’n staart trappen en ervaren hoe het nieuwe uitlaatsysteem z’n werk doet.

Check hier de advertentie op Ebay.