De ene verwerkt zijn of haar liefdesverdriet met het wegwerken van de gehele snoepvoorraad, de ander doet dat wellicht met de aanschaf van een luxueus iets. Dat laatste is zonder meer van toepassing op Gio Latooy en Jade Anna. Een tijdje terug werd bekend dat de YouTubers een einde maakten aan hun relatie. Om zijn liefdesverdriet weg te werken kocht Gio een Porsche Panamera, waar Jade nog een stapje verder ging en een huis kocht. Van die woning zijn nu beelden opgedoken.

De nieuwe woning van Jade Anna

De woning staat in het Noord-Hollandse Heemskerk, het dorp waar Jade zelf ook vandaan komt. De woning was vroeger van een goede vriendin van haar, Romé Reinders, bekend van modemerk ‘Reinders’. Het betreft een woning van 137 m² in het centrum van het dorp. Deze werd in 1988 gebouwd.

Jade Anna

De woning is uiterst stijlvol ingericht aan de hand van een binnenhuisarchitect. Zo is er bijvoorbeeld een moderne keuken met allerlei luxueuze marmeren accenten. Ook vinden we twee slaapkamers, waarvan er één beschikt over een inloopkast. Zwart en goud zijn de voornaamste kleuren die te vinden zijn.

Huis Jade

Jade van Vliet timmert al een aantal jaar hard aan de weg als influencer, maar haar bekendheid explodeerde toen werd onthuld dat ze een relatie had met YouTuber Gio Latooy. Daar hing nogal wat controverse om; Jade was ten tijde van de relatie minderjarig, waar Gio 24 is.

Na de veelbesproken breuk gaf ze in eerste instantie aan weer bij haar moeder te gaan wonen. Eerder vertelde de 18-jarige Jade al dat het haar grote droom is om in Amsterdam te wonen, echter kiest ze er nu toch voor om in het ouderlijk dorp te blijven. Naar verluidt heeft Jade zo’n € 475.000 betaald voor haar nieuwe stulpje. Bekijk hieronder een video waarin Jade zelf meer uitleg geeft.