In het Brabantse dorp Uden wordt misschien wel de grootste en meest prestigieuze villa van de gehele provincie Noord-Brabant te koop aangeboden. Deze villa is van buitenlandse allure en beschikt onder andere over binnen- en buiten zwembad, thuisbioscoop en gigantische wijnkelder. “Dit pand vindt u doorgaans alleen aan de Cote d’Azur of in Miami”.

1.491 m² op perceel van 4.571 m²

De ongekende grootte van deze villa is nauwelijks in cijfers uit te drukken. Hoewel de villa middenin een woonwijk in Uden ligt, bedekt deze toch een perceel van liefst 4.571 m². Het totale woonoppervlak is op zijn zachtst gezegd imposant te noemen: 1.491 m². De kapitale woning is niet enkel uitgevoerd met alle luxueuze voorzieningen, maar ook met een overvloed aan ruimte. De woning werd gebouwd in 2008 en is van 2016 tot 2018 zeer grondig verbouwd, wat maar al te goed te zien is aan het interieur. Overigens is de villa op “state-of-the-art niveau” beveiligd.

Villa Uden

Nadat u de entree doorloopt, komt u uit in de ruime living. De übermoderne inrichting springt gelijk in het oog. In de living staat een prachtige vleugel gepositioneerd en een zithoek met TV en een sfeer verbeterende openhaard. In de living valt ook gelijk de vide en trappartij op, die een ‘stairway to heaven’ effect geven. Aan het ouderdomsproces is ook gedacht; in de villa bevindt zich ook een lift die u naar bovengelegen verdiepingen leidt.

We lopen door naar de woonkeuken, een plek om uw innerlijke Herman den Blijker de ruimte te geven. Deze luxueuze woonkeuken beschikt over alle nodige inbouwapparatuur. Aangrenzend ligt de eetkamer, waardoor het mogelijk is om met een groot gezelschap een avond te dineren en/of te borrelen. Op de eerste verdieping vinden we liefst zes slaapkamers en vier luxe badkamers.

Binnen- en buitenzwembad

Voor het absolute paradepaardje moeten we toch echt naar de andere kant van de begane grond. Daar loopt u regelrecht een vijfsterren-spa in, met binnenzwembad en bubbelbad. Ook vinden we daar een stoombad en zelfs een sauna.

Villa Uden

In de tuin vindt u een zeer aangename verrassing. ‘Aan het zwembad’ zitten krijgt een compleet nieuwe lichting. In de tuin is een groot rond buitenband met voldoende groen gesitueerd.

Villa Uden

Kelder

In de kelder vinden we een droom-mancave, met gigantische wijnkelder met de lekkerste en meest diverse wijnen. Met een lekker Italiaans wijntje in de hand kunt u gelijk doorlopen naar de thuisbioscoop, die tevens in de kelder te vinden is. Ook een potje biljarten behoort tot de mogelijkheden met de aanwezige pooltafel.

Villa Uden

In deze villa vindt u werkelijk alles wat u maar nodig heeft. Heeft u interesse in deze majestueuze villa in Uden, praktisch gelegen tussen de snelwegen en vlakbij Nijmegen, ‘s-Hertogenbosch en Eindhoven? Bekijk hier de Funda-advertentie.