Bij het passeren van de Heistraat 4 in het Brabantse Casteren zult u wellicht denken: ‘ah, een doorsnee woonboerderij’. Maar schijn bedriegt. Er stijgt namelijk een majestueuze en stijlvolle villa boven de grond uit met alle benodigde facetten van dien. Midden in de natuur en op 25 minuten van Eindhoven draagt deze woonboerderij het label ‘droomhuis.’

Woonboerderij op perceel van 3.405 m² met een woonoppervlak van 294 m²

De stijlvolle boerderij werd in 2016 gebouwd en beschikt over energielabel A++++. Het perceel is verspreid over 3.405 m² met een totaal woonoppervlak van 294 m². U betreedt dat immense perceel door via de elektrische poort de ruime oprit op te rijden, waarna u uw bolide in de carport kunt parkeren. Bij betreden van de woning valt gelijk de ruimte op. In de hal is een heuse garderobe ingericht, waarna u doorloopt richting de woonkamer of het slaapgedeelte op de begane grond.

Woonboerderij Casteren

De natuurlijke lichtinval in de woonkamer valt onder de noemer adembenemend. Door het grote raam voelt de ruimte idyllisch aan. De gashaard en eikenhouten vloer inclusief vloerverwarming zorgen daarnaast voor een warme en sfeervolle indruk. De woning voelt door haar schuifdeuren die elke ruimte met elkaar verbindt erg ruimtelijk aan.

Borrelen maar

Ook de woonkeuken draagt bij aan deze sfeervolle ambiance. Het is immers niet alleen een plek waar u uw innerlijke Herman den Blijker los kunt laten, maar ook de ideale locatie voor een gezellige borrel. Tsja, u bent een bourgondiër of u bent het niet.

De keuken is voorzien van een hardstenen aanrechtblad en eiland met bargedeelte met twee zitplaatsen. Uiteraard heeft u de beschikking over alle nodige geavanceerde inbouwapparatuur van Miele. Aan de achterzijde vindt u de grote eettafel, die met haar openslaande deuren toegang geeft tot de tuin en het terras.

Woonboerderij Casteren

In de woning vinden we vier slaapkamers, ieder in grootte variërend. Eén van deze slaapkamers is momenteel in gebruik als thuisgym, maar kan in een handomdraai worden omgetoverd tot slaapparadijs. Eén kamer bevindt zich recht onder de kap, die ernaast aan de voorkant van de boerderij. De hoogte komt bij beide kamers prachtig uit. De resterende slaapkamer bevindt zich aan de achterkant en kijkt uit op de tuin en het overdekte terras.

De master-bedroom is op de begane grond gesitueerd. Deze ruime slaapkamer heeft een eigen en-suite badkamer, een aparte inloopkast en separaat toilet. Direct aan deze kamer grenst een badkamer, voorzien van prachtig sanitair. De inl0opkast biedt overigens voldoende ruimte voor al uw kledingstukken, schoenen en accessoires.

Woonboerderij Casteren

Overdekte terras en tuin

Voor het paradepaardje van deze woonboerderij moeten we toch echt naar de achtertuin. Daar vinden we een overdekt terras met heaters. U kunt hier het gehele jaar buiten zitten met de sfeer makende houtgestookte open haard. U zit ten alle tijden beschut.

Woonboerderij Casteren

Als u doorloopt komt u uit bij het prachtige zwembad, die doet alsof u zich aan de Spaanse kunt bevindt. Het zwembad werd in 2021 gerealiseerd en beschikt over een aparte warmtepomp. U hoeft geen eens meer op vakantie.

Villa Casteren

Bent u opzoek naar een wensen vervullend stulpje in een rustig dorp, maar toch dichtbij steden als Eindhoven, Turnhout of Tilburg? Dan is deze prachtige woonboerderij allicht iets voor u. Bekijk hier de Funda-advertentie.