Vaker schreef we over voetbalvilla’s, maar dit nieuwe object, in 2021 gebouwd en ontworpen door EVE Architecten, spant de kroon. Ook de locatie aan de voeten van de Utrechtse Heuvelrug is centraal in het land gelegen, waardoor iedere voetbalclub gemakkelijk te bereiken is. Maar u hoeft echter geen topsporter te zijn om deze droomvilla aan te schaffen.

Moderne villa in Rhenen

Iets wat tegenwoordig vooral goed in de smaak zal vallen, is dat de woning energieneutraal gebouwd en is voorzien van zonnepanelen. Maar het draait uiteraard ook om comfort en esthetiek. Iets wat beiden ook helemaal goed zit. De woning is volledig voorzien van een “gietvloer vloerafwerking met een mooie structuur” en kent een “hoog afwerkingsniveau”.

Alvorens u de woning van 225 m² binnenwandelt, kan u uw auto kwijt in de carport die zich aan het einde van de aangelegde tuin bevindt. Als u wat later op de middag arriveert, zal u welkom geheten worden door allerlei lichtspotjes.

Ondanks dat de meeste tinten, met uitzondering van een aantal plafonds en muren, oogt het interieur knus en warm. Ook de ramen die veel natuurlijk licht binnenlaten dragen daaraan bij.

Luxueuze meubels en interieurkenmerken

Onder het platte dak zijn in totaal drie slaapkamers, waarvan twee op de eerste etage. Iedereen die ’s nachts horizontaal gaat liggen op deze verdieping, kan zichzelf in de ochtend opfrissen in de luxueuze, centraal gelegen badkamer. Nadat er een ontbijtje is klaargemaakt in de riante keuken, is het wellicht een idee om gehuld in uw badjes met een kop koffie even over de tuin te turen.

De droomvilla in Rhenen staat pas slechts enkele dagen live: sinds 24 november. Zonnenberg Makelaardij B.V. heeft de advertentie geplaatst en de vraagprijs op € 1.985.000 gezet. Klik hier om zelf even rond te kijken.

Droomvilla