Rijken trakteren zichzelf na een lange dag op het beste eten en het beste drinken. Nou ja, in de wetenschap dat het duurste ook het beste is. Wij van Pure Luxe verdiepen ons graag in de materie en voor een nieuwe YouTube-video testen wij niet alleen de duurste cognac, maar ook de meeste exclusieve en duurste kaviaar.

Getrakteerd op de meest fijne dranken en versnaperingen in het Hilton

Pure Luxe-founder Floris Wyers neemt jullie mee naar het luxe Hilton aan de Apollolaan om daar de allerduurste kaviaar en cognac ter wereld te proeven. Dat doen we uiteraard bij onze amices van House of Caviar, waar Floris kind aan huis is en waar we vorig jaar samen met Mark Baanders de boel op stelten zette.

De winkel staat vol met champagne vanwege de feestdagen, waardoor het tegelijkertijd de drukst periode van het jaar is. Ondanks dat er een schaarst is aan keurige bubbels, hebben zij genoeg ‘adresjes’ in de contactlijsten staan om aan een goede voorraad te komen. Aan drank geen tekort dus. Datzelfde geldt voor kaviaar en we drinken een aantal wijnen die Frank Laurentius, directeur van VIN VIN Wines, heeft meegenomen.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Floris Wyers (@floriswyers)

Louis XIII en kaviaar

Echter staat deze video niet alleen in het teken van champagne en wijn, maar van de uiterst exclusieve Louis XIII-cognac. De fles is gebotteld met het levenswerk van meerdere generaties en om de ervaring nog exclusiever te maken, wordt de cognac geserveerd met een speciale cognacpipet. Geen wonder dat het klassieke karaf al ruim € 3.500 kost. Echter proeven wij de substantie uit de magnum-variant, onder begeleiding van Beluga kaviaar. Volgens Jeroen Derks van House of Caviar is het “uiteraard de meest kostbare kaviaar uit ons assortiment”.

Gewoontegetrouw is er weer een winactie van de partij. Diegene de vraag in de video juist beantwoordt en een unieke reactie achterlaat, maakt kans op twee blikjes heurlijcke kaviaar van 50 gram. Ook kunnen jullie, onze lezers en kijkers, in de webshop van House of Caviar gebruikmaken van de kortingscode ‘pureluxe22’, waarmee u 10% korting op de bestelling ontvangt tot het eind van het jaar.

Veel kijkplezier en alvast een fijne kerst!

Met speciale dank aan House of caviar en Vin Vin Wines.