Bijna iedere week reiden we richting een nieuwe bestemming om u weer te kunnen te trakteren op de Pure Luxe-lifestyle. Echter is het voor ons onmogelijk om wekelijks een nieuwe auto aan te schaffen, dus zijn we afhankelijk van partijen als Autotron Exclusive om in stijl te kunnen arriveren op locatie.

Showroomtour bij Autotron Exclusive

En daarom zijn we eens gaan filmen bij Autotron Exclusive zelf, zodat u een kijkje kunt krijgen in de waanzinnig showroom van de luxe autodealer in Rosmalen. We rijden er naartoe in een meer dan 100 jaar oude Spyker. Gewoontegetrouw maken we er weer een groot feest van met een rondleiding, wristcheck en uiteraard een sabrage.

In een ruim opgezette showroom van ruim 2.500 vierkante meter biedt Autotron Exclusive exclusieve auto’s aan van merken als Audi, Maserati, Rolls-Royce, Bentley, Ferrari, Lamborghini, Land Rover, Mercedes en Porsche. Mede door het exclusieve aanbod, de kwaliteit van de auto’s en aandacht voor de klant, lukt het Autotron Exclusive om zich onderscheiden ten opzichte van andere showrooms. Ondertussen staat een collectie te schitteren die qua waarde in de miljoenen oploopt.

Het bedrijf wordt geleid door Erik DaniΓ«ls en Driks Lips, zoon van het gelijknamige Quote 500-lid Dirk Lips. Niet alleen behoort Autotron Exclusive tot hun portfolio, want de familie Lips is namelijk tevens de eigenaar van Safaripark Beekse Bergen, de Brabanthallen, luchtvaartmuseum Aviodrome en AquaZoo Leeuwarden.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Floris Wyers (@floriswyers)

Aangezien deze video in het teken staat van auto’s geven we de game Gran Turismo 7 weg. Omdat u een console nodig heeft om dit spelen te kunnen spelen, doen we daar ook gewoon een Playstation 5 bij. Dat is nog eens een winactie, nietwaar? Snel kijken dus en laat uw beste ‘command’ achter.

Met speciale dank aan Autotron exclusive, Louis Roederer en Schaap & Citroen.