Met Sinterklaas net achter de rug en de Kerst alweer voor de deur zijn we allemaal op zoek naar de beste en origineelste cadeautjes waarmee we iemand écht in het zonnetje kunt zetten. Met deze hoogstaande presentjes weet u in ieder geval zeker dat u de ontvanger een onvergetelijke Kerst bezorgt.

1. De Quarter-Zip Navy van Nølson

Met deze prachtige diep donkerblauwe pullover van Nølson weet u in ieder geval zeker dat de ontvanger er met de feestdagen warmpjes bij zit. Door zijn hoogwaardige mix van wol en acryl zit de trui heerlijk warm en is deze ontzettend zacht. De pullover is zo gemaakt dat deze het hele jaar door gedragen kan worden. Door de fijne en dun gebreide stof is de trui niet alleen in de wintermaanden comfortabel, maar ook tijdens de zomernachten. De pullover wordt afgetopt met een YKK-rits.

Kerst Nølson Pullover

2. Moncler Pour Homme parfum van Douglas

Met deze heerlijk ruikende Moncler Pour Homme parfum van Douglas kunt u zeker aankomen. Met deze houtachtige aromatische geur doet de geur u denken aan de levendige schoonheid van een Alpenbos. De geur wordt geleverd in een unieke ‘borraccia’-flesvormige fles met geribbelde zilveren kast en dop. Wat nog meer uniek is is het ingebouwde LED-scherm in de fles. Middels Bluetooth kunt u uw smartphone verbinden om zo een eigen boodschap, naam of wens te projecteren. Een perfect cadeau voor de Kerstdagen dus.

Kerst Moncler Pour Homme

3. Fromanteel Generations Day Date White

Met dit prachtige uurwerk van het Amsterdamse horlogemerk Fromanteel –  waar u overigens mede-eigenaar van kunt worden – overtreft u alle cadeaus op elke bijeenkomst. Dit luxueuze herenhorloge op leren band geeft zowel uren, minuten en seconden als de datum en dag van de week weer. In de gepolijste roestvrijstalen kast ligt onder het saffier kristal glas een spierwitte wijzerplaat. De waterdichtheid bedraagt 5 ATM, waardoor u gerust met het uurwerk kunt douchen.

Kerst Fromanteel Day Date White

4. Sieraden van Majime

Zowel de mannen als dames doffen zich graag goed op voor de kerst. En om de feestelijke sfeer hoog te houden, gaat dat veelal gepaard met glitter & glamour. Kettingen, oorbellen armbanden en ringen. Kortom: sieraden maken de look compleet. Bij het Amsterdamse sieradenmerk By Majime, ‘echt’ in het Japans, kunt u terecht voor zowel opvallende als klassieke sieraden. Zoals de in het oog springende Gina Necklace of de elegante Saya ring. Ieder product bestaat uit verguld goud óf silver.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door MAJIME (@bymajime)