Binnenkort een kinderverjaardag in ’t Gooi, maar nog geen idee wat je moet meenemen als cadeau? Dan is deze mini Bugatti Chiron de uitgelezen kans. Het is wellicht een tamelijk decadent cadeau of product op zich, maar dat zal de pret niet drukken. Alles behalve zelfs.

Mini Bugatti Chiron

Dat wekt misschien wel de vraag bij je op: waarom specifiek deze kinderauto. Er zijn ten slotte nog genoeg andere op de markt te vinden. Maar deze auto voorzien is van meer opties dan de standaard auto’s uit het assortiment. Het beschikt namelijk over rubberen wielen, een leren zitje, openslaande deuren en net las de écht afgewerkt met een hoogglans lak.

Bugatti-Chiron-2
Klik hier om naar Bol.com te gaan.

De elektrische kinder accu auto’s zijn ontzettend stoer, superleuk en eindeloos plezier samen met uw kindje is gegarandeerd. De auto’s zijn voorzien van 12 volt en 70 Watt motoren. Met de 3 verschillende snelheden, rijdt de auto tussen de 3 en 6 km per uur – net iets minder dan de reguliere topsnelheid van 420 km/h. Als je kind als een maniak over de stoep scheurt of de controle over het stuur verliest kun je ingrijpen met de meegeleverde afstandsbediening.

Klik hier om naar Bol.com te gaan.

In een later stadium kunt u de auto nog altijd zelf laten besturen door uw kindje. De auto is voorzien van een soft start functie. Dit houdt in dat de auto geleidelijk zal optrekken, en niet in een keer met een hoge snelheid. Verder is de auto voorzien van een veilige gordel, werkende koplampen en achter verlichting. Met de meegeleverde optie van, radio, usb ingang en zelfs een aux kabel om alle muziek die je kind wenst te draaien.

De kinder-Chiron is er in drie verschillende kleuren: Blauw, rood en zwart, en zijn geprijsd op €284,99. Dat voelt gek om te zeggen, maar het is toch echt zo.

Bugatti-Chiron-1

Klik hier om naar Bol.com te gaan.