Porsche heeft hoge ogen gegooid met de introductie van een nieuw product. Dit keer brengt de Duitse sportautofabrikant geen nieuwe, bloedsnelle bolide uit, maar komen ze op de proppen met een speciale hardcase tent, die op de dakrails van uw Porsche zijn te plaatsen. Op deze manier kunt u besparen op een hotelovernachting, en gewoon in de tent duiken.

De hardcase past op bijna elke Porsche

De hardcase roof tent past vanzelfsprekend alleen op het dak van een Porsche, zelfs als deze geen dakrails heeft. Maar hij is wel op bijna elk model te plaatsen. Denk aan de 911, Cayenne, Macan, Panamera of Taycan.

porsche-hardcase-roof-tent-2

De tent is absoluut geschikt voor een spannende roadtrip richting Scandinavië of Transsylvanië. Met de tent kunt u ook ’s nachts genieten van de prachtige natuur in allerlei gebieden op deze aardkloot.

De hardcase tent beschikt over veel ruimte en comfort

Hoewel het er misschien niet aan af te zien, beschikt de tent over verbazingwekkend veel ruimte. Er is ruimte voor zeker twee mensen. Bij uittrekken van de vloer heeft u zo’n 210×130 centimeter aan ruimte.

porsche-hardcase-roof-tent-3

In de tent zijn al zeer comfortabele polyfoam matrassen aanwezig. Daarnaast is de tent volledig waterbestendig en is binnen vijf minuten uit te klappen. Mooi detail: het Porsche-logo aan de zijkant van de tent. Zo waant u zich ook zonder het rijden in een echte Porsche.

Verkrijgbaar in zwart, grijs en donkergrijs

De hardcase tent is te krijgen in drie verschillende kleuren; zwart, grijs en donkergrijs. Voor het échte comfort kunt u er ook warmtedekens en schoenenhouders bij bestellen voor zo’n € 200, ideaal voor de koude nachten in Noorwegen of Zweden. Dat is een schijntje bovenop de vraagprijs, die €4980 bedraagt. De levering zal in november 2022 starten.