Gerard Piqué maakte onlangs een eind aan zijn glansrijke voetbalcarrière, toch is de 35-jarige Spanjaard nog altijd volop in het nieuws. Alleen niet op een manier hoe hij dat waarschijnlijk voor ogen had. Piqué is namelijk het middelpunt van een nieuw nummer van zijn ex-vrouw Shakira. En daar speelt de oud-voetballer geniaal op in.

Piqué middelpunt van haatdragend nummer

Een aantal maanden geleden werd bekend dat Gerard Piqué en de Colombiaanse zangeres een einde maakte aan hun relatie, die ruim 10 jaar duurde. Ze kregen samen twee zoons. Naar verluidt zou Piqué zijn vreemdgegaan. Hij werd zoenend met een dame gespot in een nachtclub in Barcelona. Het zou hier gaan om de 23 jarige Clara Chía Marti, een Spaanse studente, die 12 jaar jonger is dan de Spanjaard zelf.

Sinds dit naar buiten gekomen nieuws, is het wrok en moddergooien tussen de twee. Dat naderde eerdaags zijn hoogtepunt of dieptepunt, maar net hoe u het bekijkt. Shakira heeft namelijk een nieuw nummer uitgebracht, waar zij zich duidelijk uitspreekt over de daden van haar ex. Teksten als: “Je had een Ferrari, nu een Renault Twingo” en “Je hebt een Rolex ingeruild voor een Casio” worden zeker niet geschuwd. De oud-voetballer heeft hier vervolgens slim op ingespeeld.

Deal met Casio

Piqué is namelijk een samenwerking aangegaan met het horlogemerk, waar topspits Robert Lewandowski onlangs mee op het Ballon d’Or-gala verscheen. Hij is één van de oprichters van King’s League, een toernooi voor voetbalteams met zeven man. Eén van de nieuwe sponsors van de King’s League is – jawel – Casio. Piqué had daarnaast een exemplaar om zijn pols en zei “Een Casio gaat levenslang mee!”

Piqué ging nog een stapje verder. Op de training kwam hij aan in een Renault Twingo, waarmee de Spanjaard nogmaals refereert aan de woorden van zijn rancuneuze ex. Op beelden is te zien dat de oud-voetballer een geniepig lachje maar moeilijk kan onderdrukken.